Csillagot kapott A szakasz sztárja

Willem Dafoe a hollywoodi Hírességek sétányán rajongói által övezve hétfőn avatta fel a csillagot a híres Los Angeles-i sétányon. Dafoe még le is hajolt a földre és csókot hintett csillagának.

Forrás: MTI2024. 01. 09. 22:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A művész felidézte, hogy gyermekként egy wisconsini kisvárosban sosem tudta elképzelni, hogy ekkora megtiszteltetés érheti egyszer. Dafoe arról is beszélt, hogy szeret a filmes közösség tagja lenni, történeteket mesélni és ezzel összekötni az embereket. A hollywoodi Hírességek sétányán rendezett ünnepségen Dafoe felesége, Giada Colagrande olasz filmrendező mellett számos barátja és kollégája is részt vett, köztük Patricia Arquette, Mark Ruffalo, Pedro Pascal.

Dafoe több mint száz filmben szerepelt, legismertebb ezek közül A szakasz, A pókember, Van Gogh az örökkévalóság kapujában, illetve újabban a Rémálmok sikátora, az Inside és a Szegény párák című alkotásokban.

Borítókép: Dafoe még le is hajolt a földre és csókot hintett csillagának. (Forrás: Mario Anzuoni/Reuters)

 

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.