Egy budapesti kávézóban kapták lencsevégre az Oscar-díjas Eddie Redmayne-t

Budapesten forgat a hollywoodi színész, aki Stephen Hawking alakításáért kapott Oscar-díjat.

2024. 01. 30. 16:30
Eddie Redmayne
Eddie Redmayne Fotó: AFP/Valeria Macon
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budapesten forgatja A sakál napja című filmklasszikus sorozatként feltámadt változatát Eddie Redmayne. Az Oscar-díjas világsztár A mindenség elmélete című filmben a legendás fizikus, Stephen Hawking megformálásáért kapta meg az aranyszobrocskát, de a Harry Potter-rajongók a Legendás állatok-filmekből is ismerhetik, amelyekben a mágikus lények kutatóját, Göthe Salmandert alakította.  

A forgatások mellett Eddie Reymayne-nek szerencsére jut ideje felfedezni a magyar fővárost is, szeptemberben például a Gundel étteremben járt, tegnap pedig a Madal Cafe lánc Alkotmány utcai kávézójában bukkant fel. Mint a Welovebudapest.com portálnak az üzlet munkatársai elmesélték, 

a színész egyedül érkezett, magának egy lattét kért, de rendelt egy másik kávét is elvitelre. Redmayne a beszámolók szerint nagyon közvetlen volt, a kávézó egy másik vendégét, aki felismerte őt, egy „Nice to meet you!”-val (Örülök, hogy találkoztunk!) üdvözölte.

Azt egyelőre még nem tudni, mikor debütál A sakál napja című sorozat, ám az biztos, hogy érdemes nyitott szemmel járni, hiszen Budapesten bármikor belebotolhatunk egy világsztárba, tavaly például Johnny Depp, Angelina Jolie, de a Dűne színésze, Mark Strong is nálunk forgatott. 

Borítókép: Eddie Redmayne (Fotó: AFP/Valeria Macon)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.