Élő adásban ünnepelte Korda György a születésnapját + videó

Korda György táncdalénekest az M1 Ma reggel című műsorában, élőben köszöntötték fel 85. születésnapja alkalmából.

Forrás: hirado.hu2024. 01. 04. 17:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M1 stúdiójában kezdődött Korda György reggele a 85. születésnapján. Az Artisjus-, eMeRTon- és Fonogram-díjas előadóművész feleségével, Balázs Klárival kapott meghívást, hogy pályájáról, terveiről és az utóbbi éveiket meghatározó, Csináljuk a fesztivált! című zenés show-műsorról beszélgessenek. Az énekes meghatottan fogadta a rendhagyó köszöntést.

„Ha valaki azt mondja a pályám elején, hogy 85 évesen az M1 stúdiójában kezdem a születésnapomat, nem hiszem el. Valami titoknak kell lennie, hogy ez történt. Talán az emberek szeretete a siker titka, ami megtartott és a mai napig éltet a színpadon” – mondta a közmédia reggeli műsorának vendégeként Korda György.

Az énekes szerint a jó zene kortalan, ezért lehet, hogy a mai fiatalok is szívesen hallgatják a dalait.

A legnagyobb hazai zenei fesztiválokon évek óta állandó vendég, így 66 év után is aktív lehet a színpadon.

Ahhoz, hogy színpadképesek legyünk, gyakorlatilag úgy kell élnünk, mint egy profi sportolónak. Fizikailag és szellemileg is odafigyelünk magunkra. Pókerjátékosként és kommentátorként az elmém folyamatosan edzésben van, az erőnlétem szinten tartása jelenti a nagyobb kihívást

– mondta Korda György, hozzátéve, hogy egészsége érdekében szobabiciklizik.

Feleségével, Balázs Klárival tavalyelőtt 110, tavaly 70 koncertet adott, és a tévéképernyőn is folyamatosan láthatók. A Csináljuk a fesztivált! zsűritagjaiként úgy érzik, megérkeztek pályájuk egyik legfontosabb szerepébe.

„Olyan büszkék vagyunk erre a műsorra, mintha a saját gyerekünk lenne. Komoly csapatmunka ez, amiben mi vagyunk az egyik fogaskerék, és ez óriási dicsőség” – jegyezte meg Balázs Klári, aki férjével már a harmadik évadban keresi az évszázad magyar slágerét.

 

Borítókép: Korda György és Balázs Klári az M1 reggeli műsorában január 4-én (Forrás: M1)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.