Rajzpályázatot hirdetett az Alba Regia Szimfonikus Zenekar

Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar rajzpályázatot hirdetett a január 29-én bemutatásra kerülő Szöktetés a szerájból című opera koncertszerű előadásához.

Forrás: feol.hu2024. 01. 05. 9:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar (ARSO) január 15-ig várja mindazokat, akik szeretnek alkotni és szeretnék viszontlátni elkészült műveiket a hó végén tartandó Szöktetés a szerájból című koncertelőadásukon. Mint honlapjukon is írják, a pályázók annyi pályaművel indulhatnak, amennyivel csak szeretnének. Nincs eszközbeli megkötés, hogy a beküldött művek mivel készüljenek, illetve a korhatárt sem szabják meg. 

A nyertes pályaművek az előadás illusztrációiként a zenekar mögötti óriáskivetítőn jelennek majd meg a Vörösmarty Színház színpadán, valamint minden pályázó műve egy kiállítás keretén belül látható lesz a nagyközönség számára

– olvasható a szimfonikus zenekar honlapján. 

Az alábbi linkre kattintva elérhető, mely jelenetekhez várják az illusztrációkat.

 

Borítókép: Alba Regia Szimfonikus Zenekar (Fotó: Fejér Megyei Hírlap/Nagy Norbert)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.