Ridley Scott rendezheti a Bee Gees életrajzi filmjét

A Deadline szerint Scott már tárgyalásokat folytat a film rendezéséről. A projektnek az egyedüli, még életben lévő Bee Gee, Barry Gibb lesz az ügyvezető producere, de a Bohemian Rhapsody producere, Graham King is részt vesz a film elkészítésében – írta meg a The Guardian.

Forrás: Index2024. 02. 19. 16:30
Ridley Scott
Fotó: Facebook / Ridley Scott
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Index szerint Ridley Scottot egyébként már az 1970-es években felkérte a Bee Gees menedzsere, Robert Stigwood, hogy rendezzen egy középkori hangulatú filmet a testvérek főszereplésével, de a projekt soha nem valósult meg.

Ridley Scott
Ridley Scott. Forrás: Facebook/Ridley Scott

A cselekményről és a szereplőkről nem árultak el részleteket, de a megállapodás értelmében – amelyet a Paramount stúdió kötött a Gibb családdal 2019-ben – a film felhasználhatja a Bee Gees felvételeit.

A 86 éves Scott nemrég fejezte be a Gladiátor folytatásának forgatását Paul Mescal és Denzel Washington főszereplésével, amelyet novemberben mutatnak be. 

A Bee Gees egy angol popegyüttes, amelyet három fivér, Barry Gibb, Robin Gibb és Maurice Gibb alapított. 45 éves pályafutásuk alatt a Gibb fivérek 19 dala vezette a slágerlistákat, egyetlenek a The Beatles mellett, akiknek egy időben öt daluk is szerepelt az USA top 10-ben.

Borítókép: Ridley Scott (Forrás: Facebook/Ridley Scott)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.