Sean Penn és Susan Sarandon az új sorozatban

Február 26-án mutatkozott be a Direct One kínálatában a F*O*G*S*Á*G című vígjátéksorozat, amelyben olyan hollywoodi sztárok is láthatóak, mint az Oscar-díjas Sean Penn és Susan Sarandon, valamint a Lost sztárja, Matthew Fox, a Vikingek főszereplője, Travis Fimmel, és a Dokikból ismert John C. McGinley.

Forrás: MTI2024. 02. 28. 18:00
PENN, Sean
Berlin, 2023. február 18. Sean Penn amerikai színész, rendezõ a Superpower címû filmje bemutatásának alkalmából tartott fotózáson a 73. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon 2023. február 18-án. MTI/EPA/Clemens Bilan Fotó: Clemens Bilan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A F*O*G*S*Á*G (C*A*U*G*H*T) nem mindennapi sorozat, amely egyszerre komikus, ugyanakkor fontos kérdéseket is feszeget a politikával és a közösségi médiával, illetve annak hihetetlen erejével és hatásával kapcsolatban.

A F*O*G*S*Á*G
Hollywoodi sztárparádé a Direct One új sorozatában. Forrás: HAVAS Media Hungary Kft.

A hatrészes szatirikus vígjáték négy ausztrál katonát követ nyomon, akiket azért küldenek egy háború sújtotta kis szigetországba, hogy „titkos aktákat” szerezzenek vissza. 

Az akció azonban meghiúsulni látszik, amikor szabadságharcosok ejtik túszul őket, abban a hitben, hogy amerikaiak. Túszvideót készítenek velük, amely vírusként terjed el a közösségi médiában. Amikor a katonák ennek hatására híresek lesznek, rájönnek, fogságuk a legjobb dolog, ami történhetett velük: mindannyian életük jobbra fordulását, problémáik megoldódását remélik a hírnévtől.
A történetet és a főszereplők karaktereit az őket alakító négy színész együtt álmodta meg közös beszélgetéseik során. Egyikük, Kick Gurry a rengeteg vicces, néhol abszurd ötletet a Covid-járvány alatt gyúrta zseniális forgatókönyvvé, majd 2023-ban elkészítette belőle a F*O*G*S*Á*G-ot, amelynek rendezője is lett. Úgy gondolja, a sorozat minden karaktere egy bizonyos identitás dekonstrukciója, szétbontása. 

A kétszeres Oscar-díjas Sean Penn karakterével például a filmsztárság gondolatát akarta lebontani, és a világ Sean Pennről kialakult képét felforgatni.

A Lostból ismert Matthew Fox az amerikai különleges erők hadnagyát alakítja a sorozatban, míg a Vikingek című sikersorozat Ragnarja, Travis Fimmel a kegyetlen zsoldost, Dingót.

A F*O*G*S*Á*G  február 26-tól bárhol és bármikor elérhető a Direct Now alkalmazásban.

Borítókép: Sean Penn amerikai színész, rendező a Superpower című filmje bemutatásának alkalmából tartott fotózáson a 73. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon 2023. február 18-án (Forrás: MTI/EPA/Clemens Bilan)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.