Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

George Clooney megtalálta a legtökéletesebb CIA-ügynököt

A színész, az Agency (Ügynökség) című készülő kémthrillersorozat egyik alkotója megtalálta a széria főszereplőjét. George Clooney választása Michael Fassbenderre esett, így ő alakítja majd a CIA-ügynököt.

Forrás: MTI2024. 06. 25. 18:30
George Clooney
George Clooney. Fotó: AFP/ Frederic J. Brown
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már forgatják is a tízrészes sorozatot, amely a francia A legendák hivatala című, öt évadot futott széria remake-je. Clooney pedig executive producerként jegyzi a sorozatot. A Paramount streamingszolgáltató beszámolója szerint a szériában Fassbender terepmunkáról visszarendelt fedett CIA-ügynököt játszik, aki egy régi szerelmével találkozik, s közben újabb feladatokat kap. A sorozatot a brit Joe Wright rendezi, aki korábban egyebek mellett a Büszkeség és balítélet vagy A legsötétebb óra című filmeket forgatta.

George Clooney
Michael Fassbender lesz a főszereplő a George Clooney által is jegyzett filmben. Fotó: AFP/Nurphoto/Alessandro Bremec

A forgatókönyvet a Jez és John-Henry Butterworth (A holnap határa, Indiana Jones és a sors tárcsája) szerzőpáros írta. Clooney Smokehouse Pictures nevű producercégével vesz részt a munkában producerpartnerével, Grant Heslovval együtt, akivel az Argo, az Augusztus Oklahomában és a Műkincsvadászok című filmeken is dolgozott.

Fassbendert legutóbb David Fincher A gyilkos című thrillerjében és Taika Waititi A győztes gól című sportfilmjében láthatták a nézők.

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.