Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Scarlett Johansson és a Jurassic World

Scarlett Johansson szerepet kapott a filmsorozat negyedik részében. Az új Jurassic World-történetnek ismét Steven Spielberg az executive producere – számolt be róla a Variety.com.

2024. 06. 25. 14:00
Scarlett Johansson élete álmát váltja valóra a szereppel.
Scarlett Johansson élete álmát váltja valóra a szereppel. Fotó: Sebastien Nogier Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Scarlett Johansson a Comic.Book.com hírportálnak adott interjújában árulta el, hogy sikerült bejutnia a készülő Jurassic World-film szereposztásába. Mint mondta: hosszú ideje töri magát, hogy játszhasson a sorozat egy produkciójában, mert nagy rajongója. – Az első filmek közé tartozott, amit moziban láttam. Élénken emlékszem rá. Meghatározó és felkavaró élmény volt. El sem tudom mondani, milyen izgatott vagyok – idézte a Variety a színésznőt.

Az új Jurassic World-film is Steven Spielberg felügyeletével készül.
Az új Jurassic World-film is Steven Spielberg felügyeletével készül. Fotó: Northfoto

A film forgatókönyvét ismét David Koepp írta, a rendezői székben pedig Gareth Edwards ül majd. Koepp korábban az 1993-as Jurassic Park, és az 1997-es Az elveszett világ: Jurassic Park szkriptjét jegyezte. Az első produkció Michael Crichton regénye nyomán született.

Johansson szerint „a forgatókönyv hihetetlen”, egy teljesen új történetet látnak majd a nézők, amely nem a Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplésével forgatott Jurassic World-trilógia folytatása lesz.

A női főszerepet alakító Scarlett Johansson oldalán Jonathan Bailey, Manuel Garcia-Rulfo, Mahershala Ali, Rupert Friend, Luna Blaise és David Iacono látható majd a filmvásznon.

Az utóbbi tíz évben minden lehető módon megpróbáltam bekerülni a sorozatba. Azt mondtam: meghalok akár az első öt percben, bármi felfalhat, vállalok akármilyen munkát a forgatáson, bármit megteszek érte. Az, hogy ez végül megtörtént, így és éppen most, teljességgel hihetetlen

– mesélte.

A Jurassic World 4-et Thaiföldön, valamint máltai és brit filmstúdiókban forgatják. A filmet várhatóan jövő nyáron mutatják be.

A film producerei között van Frank Marshall is, megszokott produkciós partnere, Patrick Crowley társaságában.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.