Tóth-Vajna Gergely és Tóth-Vajna Zsombor: „Elhiszed, hogy itt vagyunk?” + podcast

Az Ugyanaz pepitában című új kulturális podcast második részében Lengyel Emese és Tölli Szofia műsorvezető-szerkesztők vendége Tóth-Vajna Gergely fortepiano-művész, karmester és Tóth-Vajna Zsombor orgona- és csembalóművész, karmester.

2024. 06. 15. 13:40
Tóth-Vajna Gergely és Tóth-Vajna Zsombor.
Tóth-Vajna Gergely és Tóth-Vajna Zsombor. Forrás: Tóth Vajna Gergely és Tóth-Vajna Zsombor Facebook-oldala
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vajon ellátogat-e III. Károly brit uralkodó Tóth-Vajna Zsombor koncertjére? – tette fel néhány hónapja mindenki a kérdést, amikor 2024 februárjában az orgona- és csembalóművész, karmester a westminsteri apátságban adott szólókoncertet, amelynek ikertestvére, Tóth-Vajna Gergely fortepiano-művész, karmester is aktív részese volt. Nos, e kérdés újra aktuális, hiszen a művészek június 16-án, vasárnap a londoni Szent Pál-székesegyházban zenélnek, amelyre szeretettel várják III. Károly királyt is. 

A június 1-jén útjára induló és kéthetente szombaton jelentkező Ugyanaz pepitában című új kulturális podcast vendégei a zenész testvérpár, akikkel a műsorvezetők egyebek között gyerekkorukról, a zene és az orvostudomány kapcsolatáról, valamint a jövőbeli terveikről beszélgettek.

Az Ugyanaz pepitában című podcast második része elérhető a Kultúrnemzet Videa-csatornáján: 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.