Ennyit a pletykákról, tiszta vizet öntött a pohárba a Korda házaspár a visszavonulásukról + videó

Egyre népszerűbbek a pletykák, amelyek szerint visszavonulnak.

Forrás: Tények2024. 07. 30. 15:16
KORDA GyörBudapest, 2022. október 11.
Korda György és Balázs Klári, a zsûri tagjai a Csináljuk a fesztivált! címû mûsor második középdöntõjében, a nyolcadik adás felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2022. október 11-én. A Duna csatornán tíz héten át látható mûsorban az évszázad magyar slágerét keresik.
MTI/Cseke Csillagy; BALÁZS Klári
Korda György és Balázs Klári Fotó: MTI/Cseke Csilla
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabban egyre népszerűbbek a pletykák, amelyek szerint visszavonul Korda György és Balázs Klári, a Tények pedig annak járt utána, hogy lehet-e hinni a szóbeszédnek. 

Amellett, hogy a műsorban elmondták, hogy a Balatonnál szerettek egymásba, így az különösen fontos számukra, igaz ez a koncertezésre is. Pontosan ezért közölték, hogy hiába a pletykák, nem vonulnak vissza, csak egy kicsit kevesebbet koncerteznek, ami azt jelenti, hogy idén már csak negyven koncertet vállalnak a tavalyi hetvenöttel és a tavalyelőtti száztízzel szemben. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.