Majdnem meghiúsult a koncert, de végül berúgta az ajtót Ákos Tusványoson + képek

Teljesen megtelt a nézőtér.

2024. 07. 26. 12:59
KOVÁCS Ákos
Kovács Ákos koncertje a 33. Tusványoson (Fotó: MTI/Veres Nándor) Fotó: Veres Nándor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ez kemény volt, drága barátaim! De minden jó, ha a vége jó. Márpedig ez pazar volt! Emlegetni fogjuk egy darabig, annyi biztos…” – írta közösségi oldalán Ákos a tegnapi tusnádfürdői koncertje után. Mint arról lapunk is beszámolt, idén is jelentős zenei repertoárral készültek a szervezők a 33. Tusványosra. 

A nagyszínpadra a Blahalouisiana, a Bagossy Brothers Company, a Magashegyi Underground, a Honeybeast, Szabó Balázs Bandája, Ákos, Nagy Feró és a Beatrice, a Magyar Rocklegendák (Kalapács József, Rudán Joe és Varga Miklós), a Kowalsky meg a Vega és a 4S Street is meghívást kapott.

KOVÁCS Ákos
Fotó: MTI/Veres Nándor

Ákos fellépése rengeteg embert megmozgatott: mint ahogy a Facebook-bejegyzésében található képeken is látszik, a helyszín teljesen megtelt. 

KOVÁCS Ákos
Fotó: MTI/Veres Nándor

Tusványos jellegéből adódóan a közönség soraiban számos közéleti szereplőt, politikust is kiszúrhattak a szemfüles rajongók: Nagy János Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár még közösségi oldalán is megosztott videókat az eseményről, az első sorokban élvezte a koncertet. 

Érdekesség, hogy Ákos közösségi oldaláról az is kiderült, hogy a banda majdnem lekéste saját koncertjét a reptéri légi káosz miatt. – A repülőre vártunk négy-öt órát Ferihegyen, mire kiderült, hogy nem indul. Gyors reptéri válságstáb és döntés után alvás nélkül, hajnalban nekivágtunk az útnak, hogy ne maradjon el a ma esti koncert. Autóval és busszal sem egyszerű, terelések és többórás várakozás hátráltat, de érkezünk! – írta egy korábbi bejegyzésében az énekes. 

Nem csak Ákosék jártak pórul, tegnap Kubatov Gábor Fradi-elnök sem tudott eljutni Erdélybe, így egy fontos beszélgetés el is maradt a szabadegyetemen. 

Borítókép: Ákos (Fotó: MTI/Veres Nándor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.