Top tíz streamingsorozat: így készülhetünk a hétvégére

A legjobb műsorok sajnos nem mindig egyetlen streamingszolgáltató oldalán találhatók meg. Mi viszont összegyűjtöttük a Magyarországon elérhető platformok legjobb streamingsorozatait a hétvégére.

2024. 07. 19. 11:00
streaming sorozat
Visszatér A mackó és még sok más érdekességet is találhatunk a hazai streaming szolgáltatók palettáján. Fotó: themoviedb
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az igaz történetek alapján készült krimik, a valóságshow-k, a horror vagy a könnyed vígjáték érdekli inkább? Unalmas már a film, és inkább egy-egy rövidebb epizódot nézne valamelyik streamingsorozatból? Nem kell választani, mert a szolgáltatók mindent elérhetővé tesznek. Lássuk, milyen újdonságok várnak!

streaming sorozat
A heti streamingsorozatok között ott van a Hétköznapi vámpírok is, ahol a borzongás kéz a kézben jár a sötét humorral. Fotó: themoviedb

Új streamingmegjelenések, avagy hogyan készüljünk a hétvégére

10. Hitler élete képekben (Hitler: A Life in Pictures) – 1. évad

  • Hol nézhetem? RTL+

Ez a dokumentumsorozat önmagáért beszél. Sokak nagy kedvence a világháborús dokusorozatok zsánere, ebben a Hitlerről szóló magyarországi premierben pedig a legkisebb részletekig elmerülhetünk a részletekben.

9. Az Elon Musk Show (The Elon Musk Show) – 1. évad

  • Hol nézhetem? RTL+

A világ legellentmondásosabb és leggazdagabb üzletemberéről beszélnek családtagjai és barátai. Jó kérdés, hogy mennyire hiteles ez a dokumentumsorozat, de aki benne van az Elon Musk-kultuszban, vagy éppen ellenkezőleg, semmit sem tud a mágnásról, annak izgalmas lehet.

8. Mindenevő (Omnivore) – 1. évad

  • Hol nézhetem? Apple TV 

Az ételek hogyan magyarázzák a múltat és hogyan jósolják meg a jövőt? Ebben a nem mindennapi főzőműsorban azt kutatják, milyen kulturális és történelmi események határozzák meg az egyes népcsoportok kulináris világát. 

7. Bűntények valós időben (Real Time Crime) – 2. évad

  • Hol nézhetem? Max 

New Yorkban meggyilkolnak egy 15 éves fiút, a térfigyelő kamerák rögzítik a támadást. Baltimore-ban egy lövöldözés felderítéséhez a szomszéd térfigyelő kamerája nyújt segítséget. Ebben a sorozatban vegyülnek a dokumentum, a krimi és a reality show elemei. 

6. 24 in 24: Last Chef Standing – 1. évad

  • Hol nézhetem? Max 

Ebben a klasszikus amerikai főzőversenyműsorban egy csavarral egészítették ki a Konyhafőnökből is ismert receptet. A résztvevőknek huszonnégy órájuk van megoldani egy-egy feladatot, ebben az időben viszont akár egész nap is a konyhában lehetnek. A házigazda Michael Symon és Esther Choi. 

5. Hétköznapi vámpírok – A sorozat (What We Do in the Shadows) – 5. évad

  • Hol nézhetem? Disney+ 

A sorozat négy vámpír szobatársat követ a Staten Islanden. Taika Waititi horror-vígjátékában, amely az azonos című film után készült, minden a fekete humorról és a lehetetlen helyzetekről szól. Itt a hangsúly a karaktereken van, illetve azon a görbe tükrön, amit a társadalom elé állítanak, így a vámpírság nem a lényeg, hanem mindössze eszköz. Pont emiatt azoknak is ajánljuk, akik egyébként nem kedvelik ezeket a természetfeletti lényeket.

4. Belakoltatva (Unprisoned) – 2. évad

  • Hol nézhetem? Disney+ 

Az Unprisoned egy vígjátéksorozat, Kerry Washington és Delroy Lindo főszereplésével. Három generáció él együtt: a börtönből nemrég szabadult nagypapa, a terapeuta apa és felesége, valamint tinédzser fiuk. Végül is ebből nem származhat semmilyen konfliktus, igaz?

3. A mackó (The Bear) – 3. évad

  • Hol nézhetem? Disney+ 

Carmy, Sydney, Richie és társai elszántak, hogy sikerre vigyék éttermüket. A felújítás már megtörtént, és most új problémákkal kell szembenézni. A sokszoros Emmy-díjnyertes éttermi fikciós sorozat ismét tartogat néhány üvöltéssel tarkított feszült pillanatot.

2. Diagnózis: pszichopata (Signs of a Psychopath) – 7. évad

  • Hol nézhetem? Max 

A közelmúlt néhány legkegyetlenebb gyilkosáról a híradófelvételek és nyilatkozataik alapján kiderítik, milyen félelmetes vonások jellemezik őket. Vérbeli krimisorozat csak az erős idegzetűeknek.

1. Best Bite in Town – 1. évad 

  • Hol nézhetem? Max 

Noé kulináris utazását követhetjük nyomon ebben a főzős reality műsorban. A különböző városok helyi ételeinek megkóstolásával az a cél, hogy egy rendkívüli ételt nevezzen a Best Bite In Town versenyre, amelyet a szakértői zsűri értékel. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.