Képeken a Sziget fergeteges nyitónapja

Az idén 30. születésnapját ünneplő Sziget fesztivál most is rengeteg programmal várja a bulizni vágyókat, az első estére pedig meg is hozta a klasszikus előadók egyikét, Kylie Minogue-t. Már csak öt napunk van rá, hogy ha kedvet kapunk, ellátogassunk a helyszínre.

2024. 08. 08. 13:20
Sziget
Őrölt hangulat várt mindenkit... Fotó: Sziget Festival Official
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár már megszoktuk, hogy mindig tömeg van a legnagyobb hazai fesztiválon, ez az idei első napról még nem volt elmondható. Valójában ez még csak az alapozás volt, tud még többet is a Sziget, ugyanakkor a sátrazók már elfoglalták a maguk helyeit, a tarkabarka közönség, a rengeteg külhoni vendég, a szokásos extrém buliszetteket viselők most sem maradhattak el. 

Sziget
A Szigeten kötelező elem a különleges megjelenés. Fotó: Sziget Festival Official

 

Enni, inni kényelmesen lehetett, este a Margaret Island mellett a szöszi Tom Odell és az indie muzsikával hódító Blondshell mozgatta a nagyközönséget, valamint természetesen az ausztrál szépség, Kylie is velünk volt. Nem fogunk panaszkodni, a hat napra tervezett hatszáz fellépő bizonyosan elvarázsolja a szórakozni vágyókat!

 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.