Véget ért a Sziget fesztivál, galériában mutatjuk a zárónapot

A Sziget az utolsó napján is nagyágyúkat vetett be: a hétfői headliner, az amerikai, Grammy-díjas DJ és énekes, Skrillex alaposan megmozgatta közönségét, majd az idén a legjobb új előadók között Grammy-díjra jelölt Fred again hozta el a brit elektro világát a nagyszínpadra.

2024. 08. 13. 9:00
Photo: Márton Koncz - Rockstar Photographers https://www.instagram.com/martonkoncz/ Fotó: Sziget Festival Official
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sziget fesztivál zárónapján a Los Angeles-i DJ és énekes Skrillex kellemes meglepetéssel indította koncertjét, egy Bikini-klasszikussal, a Közeli helyeken című dallal alapozta meg a hangulatot, majd a Fred again játszott a nagyszínpadon.

 

A Revolut Stage-en a Wednesday lépett fel, majd a Yard Act és a Big Thief következett. 

Aki hazai ízekre vágyott, az az ibis x ALL presents The Buzz színpad felé vette az irányt, amelyen az ELEFÁNT zenekar adott koncertet, de a világzene kedvelői sem csalódhattak, a Global Village-ben ugyanis a riói születésű énekesnő, Flavia Coelho lépett fel és mutatta meg, milyen az, amikor a pop, a reggae és a hiphop különleges egyveleggé keveredik.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.