Demi Moore horrorfilmjét is vetítik a Corvin moziéjszakán

Az országos bemutató előtt láthatják a nézők a Demi Moore főszereplésével készült, A szer című horrort, Hajdu Szabolcs Egy százalék indián című filmjét és a Lepattanó című vígjátékot a pénteki Corvin moziéjszakán, Budapesten. A Corvin mozi eseményén a filmek kora estétől másnap reggelig egyetlen karszalag megvásárlásával tekinthetők meg.

Forrás: MTI2024. 09. 17. 20:33
Corvin moziéjszakán
Demi Moore új filmjét, A szert is műsorra tűzik a Corvin moziéjszakán Forrás: Universal Pictures
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Corvin moziéjszakán Kovács Gellért Filmszerész kihelyezett filmklubjában az országos premier előtt lesz látható A szer című horrorfilm Demi Moore főszereplésével. Coralie Fargeat francia filmrendező alkotásában egy valaha híres nő (Demi Moore) a feketepiacon szerez magának drogot, amellyel ideiglenesen létrehozza önmaga fiatalabb változatát (Margaret Qualley), csak sokkal jobb kiadásban.

Corvin moziéjszakán
A Lepattanó című vígjátékot is megnézhetjük a Corvin moziéjszakán Fotó: Gordon Eszter

Demi Moore és Patrick Duffy filmjét is láthatjuk a Corvin moziéjszakán

Szintén az országos bemutató előtt láthatja a közönség Hajdu Szabolcs párkapcsolati trilógiájának záró darabját, az Egy százalék indiánt, amely az identitás, az öröklött viselkedési minták és a modern nemi szerepek kérdéseivel foglalkozik.

A Lepattanó című film egy érzelmes sportvígjáték, amelyben Kálmán (Scherer Péter) véresen komoly sportágnak tekinti a gombfocizást, megszállottan készül csapatával az Európa-bajnokságra. A Lepattanó egyik különlegessége, hogy szerepel benne Partrick Duffy is, aki Bobby Ewingot alakította a Dallas című amerikai televíziós sorozatban.

Műsoron lesz még az új Monte Cristo grófja adaptáció, a kultfilmek szekcióját erősíti a legjobb Star Wars-filmként emlegetett A Birodalom visszavág, és hosszú idő óta a Corvin moziéjszakán lesz látható ismét a vásznon A John Malkovich-menet, valamint a Batman-sorozatból A sötét lovag.

Az esti mozizást kísérőprogramok is gazdagítják. Mozitörténeti sétát tartanak két alkalommal, 17 és 19 órakor, a gyülekező a Corvin mozi előtti Pesti Srác szobornál lesz. A mozitechnikai bemutatón megismerhetik az érdeklődők a Corvin mozi történelmét és a vetítések kulisszái mögé is betekinthetnek.

A 14. Corvin moziéjszakára a karszalagok a mozi pénztárában és weboldalán, ide kattintva is kaphatók.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.