Budapest fontos csomópontjaira és több villamosvonalra is bevonult a S.E.R.E.G.

A hamarosan a TV2-n látható nagyszabású katonás sorozatot óriási várakozások előzik meg, a S.E.R.E.G. főszereplőit most az egész főváros megismerheti. Arcról legalábbis mindenképpen.

2024. 09. 02. 20:20
Budapesten több fontos csomópontján már kint vannak a S.E.R.E.G. című sorozat óriásplakátjai.
Budapesten több fontos csomópontján már kint vannak a S.E.R.E.G. című sorozat első óriásplakátjai. Forrás: Wikipédia
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szeptember elején nemcsak az iskola kezdődik, hanem a S.E.R.E.G. című katonai sorozatról is egyre több információ lát napvilágot. Most Budapest három legforgalmasabb csomópontján – a Podmaniczky utca és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán, a Blaha Lujza térnél, valamint a Ferenc körúton – többemeletnyi magasságban láthatják az arra járók a Megafilm Service katonai sorozatának főhőseit, Csórics Balázst és Kamarás Ivánt.

S.E.R.E.G.
Néhány hibát megúszol. Néhányat nem - üzeni a S.E.R.E.G. hangzatos szlogenje.  Fotó: Megafilm

A többi szereplővel pedig a 1-es villamos, a 2-es villamos, 4-6-os villamos, és a 47-es villamos oldalán találkozhatnak a közlekedők. 

A S.E.R.E.G. hamarosan a TV2-n lesz látható, az első előzetes cikkünk végén található.

A hatrészes katonai sorozat rengeteg izgalmat és akciódús epizódokat ígér. Bizakodásra ad okot, hogy az alkotók között megtaláljuk Kun Béres Anikó dramaturg és Somogyi György forgatókönyvíró párosát is, akik korábban a Herczeg Ferenc műveiből készülő filmeket is sikerre vitték. 

S.E.R.E.G.
A S.E.R.E.G. főszereplői városszerte figyelnek minket. Fotó: Megafilm

A sorozat alkotóival legutóbb a Magyar Mozgókép Fesztiválon találkoztunk, ahol a rendező Dombrovszky Lilla egy olyan világot ígért, amilyet magyar filmekben még nem láthattunk. 

Nem katonaszakmai filmet készítünk, alapvetően emberi történet áll a középpontban. Kialakulnak olyan viszonyok, konfliktusok, amelyektől emberi lesz a történet, és ezt tudja a néző követni. De természetesen vannak látványos akciójelenetek is

mondta akkor. Bár az alkotók munkáját a Magyar Honvédség szakértőkkel és eszközökkel segítette, igyekezve minél hitelesebb képet festeni egy-egy kiképzésről, misszióról, és a katonák egyéni megéléseiről, a S.E.R.E.G. fikciós sorozat lesz.

A sorozat főszereplőjét – Győrbíró Zsoltot – Csórics Balázs alakítja. Riválisát, egykori parancsnokát Kamarás Iván formálja meg. Zsolt fia, Marci szerepében Séra Dánielt, Zsolt felesége, Petra szerepében pedig Balla Esztert láthatjuk. A sorozat további szereplői: Krisztik Csaba, Pál András, Jászberényi Gábor, Orosz Ákos, Hajmási Dávid, Hajdu Tamás Miklós, Takátsy Péter, Bán Bálint, Gál Réka Ágota, Kövesi Zsombor, Dankó István, Kakasy Dóra, Takács Zalán, Katona Péter Dániel, Györgyi Anna, Márfi Márk és Mészáros Zoltán.

 

A Megafilm Service sorozata a Magyar Nemzeti Filmintézet támogatásával, a TV2 koprodukciójában készült.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.