Rejtélyes körülmények között meghalt Liam Payne, a One Direction korábbi énekese

Liam Payne brit énekes, dalszerző szerda este hunyt el, miután lezuhant harmadik emeleti hotelszobájának erkélyéről Buenos Airesben. Niall Horan koncertje miatt volt Argentínában. Liam Payne 31 éves volt.

2024. 10. 17. 7:24
Liam Payne
Liam Payne brit énekes, dalszerző Forrás: Liam Payne Facebook-oldala
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Liam Payne a Buenos Aires-i CasaSur Palermo Hotelben szállt meg, amelynek harmadik emeleti szobájának erkélyéről szerdán kizuhant. A Reuters információi szerint a rendőrséget egy alkohol vagy drog hatása alatt álló agresszív férfi miatt hívták ki.

Liam Payne
Liam Payne az MTV zenei tévétársaság videódíjainak átadási ünnepségén a New York-i Radio City Music Hallban 2018-ban. Fotó: MTI/EPA/Jason Szenes

Liam Payne halála miatt nyomozást indítottak

A szálloda igazgatója a portálnak elmondta, hogy hangos zajt hallott a szálloda hátsó részében, és amikor a rendőrök kiérkeztek, megállapították, hogy egy férfi átesett a szobájához tartozó erkély korlátján – áll a fővárosi rendőrség közleményében.

A mentők állítólag a szálloda belső udvarán találták meg Liam Payne-t. 

A brit énekes halálát Alberto Crescenti, a város sürgősségi egészségügyi igazgatója erősítette meg az argentin sajtónak, de azt nem osztotta meg, hogy baleset vagy öngyilkosság történt. Nyomozást indítottak az ügyben.

A TMZ információi szerint Liam Payne a barátnőjével, Kate Cassidyvel érkezett Argentínába, és részt vett Niall Horan koncertjén, melynek alkalmával a One Direction egykori tagjai újra összejöttek. A lap arról is ír, hogy Cassidy október 14-én hagyta el Buenos Airest, Liam Payne pedig maradt a CasaSur Palermo Hotelben.

Liam Payne a One Direction pop fiúegyüttes tagjaként lett ismert. Énekesként 2008-ban debütált, amikor részt vett a brit X-Faktor tehetségkutató műsorban.

Miután kiesett a versenyből, újra részt vett a 2010-es meghallgatásokon, és másik négy versenyzővel együtt megalapították a One Directiont, ekkor mindössze 16 éves volt. A világhírű fiúbanda 2015-ben oszlott fel, a tagok közül az egyik fő dalszerzőnek mindig is Liam Payne-t tartották.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.