A kék madár szombat este otthonainkban földet ér

Maeterlink–Neumark A kék madár című családbarát, zenés színpadi játékát tűzik műsorra szombaton 17 órától Ivancsics Ilona és Színtársai. A két részben sugárzott előadásban a kék madár útját követhetjük végig, miközben tapasztalatokat szerezhetünk emberszeretetről, felelősségvállalásról és kreatív gondolkodásról is.

2021. 01. 28. 19:30
null
Forrás: Ivancsics Ilona és Színtársai
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szombati előadás láthatatlan főszereplője az idő. Az a cseppnyi idő, ami élnünk adatott, és az a beláthatatlan, ami előtte és utána van. Ébrenlét-álom, valóság-képzelet, gyerekkor-öregkor mezsgyéjén mozgunk. A darab hősei pedig bejárnak egy utat, s tapasztalatokat gyűjtenek. „A kék madarat nem kell távol keresni. A kék madár mindig velünk van, ha szeretjük egymást, és örülünk az élet legkisebb ajándékának is. A kék madár maga a boldogság.”

Jelenet az előadásból
Fotó: Ivancsics Ilona és Színtársai

A családok számára készült zenés játékra a nagyszülőket, a szülőket, a gyerekeket és az unokákat is várják, hogy együtt fedezhessék fel a kék madár titkait. A kis és nagy családok nevetve, könnyezve és egymást átölelve kísérhetik a kék madár útját. Megtapasztalva az emberszeretetet, a családközpontúságot, a kreatív gondolkodást, valamint a személyes felelősségvállalást. Értékeink a családok kincsei lesznek, amely az emberré válás egyik legfontosabb pillére. Az Ivancsics Ilona rendezte darabban színpadra lép mások mellett Vincze Lilla, Pánics Lilla, Nemcsók Nóra, Kató Linda, Kiss Emma, Papp Csaba és Király Adrián.

Az előadás szereplői
Fotó: Ivancsics Ilona és Színtársai

Az online videó megtekintésére jegyeket egy regisztrációt követően vásárolhatunk a linken keresztül. Lehetőség van normál jegy (2000 Ft), családi jegy (3000 Ft) és támogatói jegy (5000 Ft) vásárlására.

A felvétel január 30-án, szombaton 17 órától 24 órán keresztül folyamatosan elérhető lesz, ezen időn belül pedig bármikor elindítható és megállítható.

Tekintsék meg a színdarab előzetesét:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=thfYkuktM_4&feature=youtu.be[/embed]

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.