Augusztusban is a Szamos-parton várja nézőit a kolozsvári színház

Folytatódik a Kolozsvári Állami Magyar Színház szabadtéri előadássorozata. A nyár végén négy előadást láthat a közönség a Szamos-parton felállított színpadon.

Magyar Nemzet
2020. 08. 14. 19:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Don’t Be a Stranger című zenés előadásban a kolozsvári színház színészei olyan nagysikerű dalokat adnak elő, mint a King of Broadway, Lucky Star, Make’ Em Laugh, Ének az esőben vagy Egy kicsit angyal legyen.

„Célunk, hogy megismerjük a családokon belül felmerülő viszonyokat, majd hogy erről kortárs művészi eszközökkel beszélni tudjunk. Bízunk benne, hogy ez az esemény segíteni fogja a közösségünket abban, hogy észrevegyük a szülők és a gyermekek problémáit, illetve hogy a megoldási lehetőségeinken is közösen gondolkodjunk” – vallják a Homemade című előadás alkotói.

Fotó: Kolozsvári Állami Magyar Színház

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.