Barabás Botond lett a szolnoki Szigligeti Színház új igazgatója

A frissen megválasztott direktor azt nyilatkozta, hogy új lendülettel és új energiával próbálja továbbvinni azokat a sikereket, amelyeket a korábbi igazgató, Balázs Péter elért.

Magyar Nemzet
2021. 04. 03. 13:40
null
Szolnok minden szépséget megadott nekem a szakmában és a magánéletben is – mondja Barabás Botond színművész. Forrás: SZOLJON.HU/MÉSZÁROS JÁNOS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A színház élére július 1-jétől a Szigligetit 17 éve erősítő Jászai-díjas színművészt, Barabás Botondot nevezem ki. A RepTárat továbbra is Kovács Ákos vezetheti, új igazgatói ciklusa május 1-jétől indul – mondta Szalay Ferenc szolnoki polgármester, aki szerint a beérkezett pályázatokról a szakbizottságok és az önkormányzati képviselők véleménye alapján döntöttek.

– Nagyon örülök a kinevezésnek – árulta el a Szóljon.hu-nak Barabás Botond.

A Jászai Mari-díjas színművész szerint kinevezését hosszú, pár hónapos munka és többéves felkészülés előzte meg, de az igazi munka még csak most kezdődik, amit izgatottan vár.

Barabás Botond 17 éve dolgozik a szolnoki Szigligeti Színházban Fotó: Szóljon.hu/Mészáros János

– Bízunk benne, hogy egy annyira színes, izgalmas és értékes színházat tudunk megvalósítani, amely nemcsak a szolnokiak, hanem a környéken élők örömére is szolgál majd, és reméljük, az egész ország figyelmét felkeltjük vele.

Próbáljuk új lendülettel és új energiával továbbvinni azokat a sikereket, amelyeket a korábbi igazgató, Balázs Péter elért. Köszönöm mindenkinek a támogatását, és köszönöm azoknak, akik mellettem álltak – mondta a megyei hírportálnak a színművész.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.