Rendhagyó megemlékezés Kertész Imre halálának ötödik évfordulóján

A program élőben követhető a Kertész Imre Intézet Facebook-oldalán és a Nemzeti Örökség Intézete YouTube-csatornáján 11 órakor.

Magyar Nemzet
2021. 03. 31. 9:33
null
Budapest, 2007. december 6. Kertész Imre író tart dedikálással egybekötött felolvasóestet december 5-én a Nemzeti Színházban, abból az alkalomból, hogy öt éve vette át az irodalmi Nobel-díjat. MTI Fotó: Kollányi Péter Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kertész Imre halálának ötödik évfordulója alkalmából rendhagyó megemlékezést tart ma a Kertész Imre Intézet. A program élőben követhető az intézet Facebook-oldalán és a Nemzeti Örökség Intézete YouTube-csatornáján 11 órakor.

A megemlékezésen köszöntőt mond Móczár Gábor, a Nemzeti Örökség Intézet főigazgatója, Szabó Tamás a Kertész Imre Intézet programigazgatója és Hafner Zoltán irodalomtörténész, a Kertész Imre Intézet kutatási igazgatója.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.