
Milyen vágódeszkát használ? Mutatjuk a helyes megoldást!
Hagymaszeleteléshez, húsaprításhoz, de az ételek előkészítéséhez is mindig a vágódeszkát használjuk.
Az eper, az áfonya és a cseresznye is rengeteg C-vitamint tartalmaznak, ami csökkenti az UV-sugarak okozta károkat a szabad gyökökben. Ráadásul serkenti a kollagén termelését is, ami segít megakadályozni a ráncok kialakulását. A cseresznye pedig melatonint is tartalmaz, ami nem csak megvéd a káros sugaraktól, de a leégés kockázatát is csökkenti.
A likopinról bebizonyosodott, hogy megvédi a bőrt a leégéstől és segít blokkolni a káros UV-sugarakat. Szóval, ha paradicsomot, piros paprikát, vagy éppen görögdinnyét falatozol, az a bőrödre is jó hatással van. A béta karotin pedig – ami többek között a sárgarépában, a mangóban és a sárgabarackban is megtalálható – nem csak a barnulásban segít, hanem abban is, hogy ne égj le a napon.
Az étcsoki sok-sok flavonoidot tartalmaz, ami szintén segíthet megvédeni a bőrödet az UV-sugaraktól. A kutatások azt mutatták, hogy azok, akik három hónapon keresztül rendszeresen fogyasztottak étcsokit, kétszer annyira tudtak ellenállni az UV-B-sugaraknak, mint azok, akik egyáltalán nem fogyasztottak.
A fekete és zöld teának számos jótékony hatása van, többek között az is, hogy segítenek megvédeni a bőrödet a nap káros sugaraitól. Ezek a teák ugyanis tele vannak polifenolokkal, melyek segítenek megakadályozni a bőrrák kialakulását.
Hagymaszeleteléshez, húsaprításhoz, de az ételek előkészítéséhez is mindig a vágódeszkát használjuk.
A nokedli, vagy ahogy felénk hívják, galuska elkészítése alapvetően nem egy bonyolult folyamat, csak néhány apróságra oda kell figyelni.
Az nagyon jó, ha mindig van a fagyasztóban némi tőkehús, arra az esetre, hogy legyen mit előkapni, ha csak gyorsan összedobnánk valami finomat.
Mivel a tojás rengeteg értékes tápanyagot tartalmaz, ezért különösen egészséges a rendszeres fogyasztása.
Még ma összeül a Védelmi Tanács Ukrajna miatt
A Ferencvárost cserben hagyó edző megint kavar, szövetségi kapitány lenne
A karosszékében találták holtan a magyar úszópápát: halálos tévedés áldozata lett Széchy Tamás
Pánik lett úrrá az Európai Bizottságban: mindent borított Orbán Viktor legújabb húzása
Sose pisilj zuhanyzás közben – komoly következményei lehetnek!
XIV. Leó: kiderült, így győzte le Erdő Pétert Prevost bíboros – ezen múlt, hogy nem magyar az új pápa
Hidvéghi Balázs: Fontos nap vár Ursula von der Leyenre
Sajtóhír: a Partizan szemet vetett az Újpest csapatkapitányára
Ezért válik el Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára
Szétverte a várótermet és a telefonfülkét, megverte a biztonságiakat és megharapott egy 16 évest a veszprémi fiatalember
Különös anyagból gyúrva minden lehetséges
Ezer ember dolgozik Ukrajna EU-csatlakozásán Brüsszelben
Hagymaszeleteléshez, húsaprításhoz, de az ételek előkészítéséhez is mindig a vágódeszkát használjuk.
A nokedli, vagy ahogy felénk hívják, galuska elkészítése alapvetően nem egy bonyolult folyamat, csak néhány apróságra oda kell figyelni.
Az nagyon jó, ha mindig van a fagyasztóban némi tőkehús, arra az esetre, hogy legyen mit előkapni, ha csak gyorsan összedobnánk valami finomat.
Mivel a tojás rengeteg értékes tápanyagot tartalmaz, ezért különösen egészséges a rendszeres fogyasztása.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.