Hallott a nyomtatóról, amelyet már a zsebében is hordhat?

Vérbeli innováció, amely kisebb slágerterméknek bizonyulhat a tinédzserek körében.

Forrás: origo.hu2020. 08. 25. 15:56
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Matricaként felragaszthatók a felületekre a fotói.

Az instant kamerák sikerét követően újabb olyan termékkel rukkolt elő a Polaroid (pontosabban egy partnere), amely kisebb slágerterméknek bizonyulhat a tinédzserek körében. A Hi-Print egy aprócska fotónyomtató, amellyel bankkártya méretű nyomatok készíthetők a telefonnal készített képekből.

További ügyes elképzelés, hogy az elkészült fotók matricaként felragaszthatók a különféle felületekre, a hőkezelésüknek köszönhetően elvileg vízállók és nem fakulnak ki. A készülék töltésenként húsz fotót tud kinyomtatni, az instant fotópapírt pedig all-in-one kártyákban kell beilleszteni a testébe.

Egyetlen cartridge tíz fotó kinyomtatására ad lehetőséget.

A kütyü kezelése nagyon egyszerű, egy Android és iOS rendszerekre elérhető appban kell kiválasztani a nyomtatni kívánt képet, persze keretek és filterek is applikálhatóak a fotókra. Ha nyomtatásra kész a remekmű, akkor rá kell koppintani a printelés gombra, mire a telefon vagy tablet Bluetoothon felveszi a kapcsolatot a nyomtatóval.

A Hi-Print eurós vagy forintos árai még nem ismertek, de az Egyesült Királyságban 90 fontba (35 ezer forintba) kerül maga a nyomtató, a párosával árult kártyákért pedig 9 fontot (3500 forintot) kér a vállalat.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.