Megható pillanat, így búcsúzott férjétől Pécsi Ildikó

Szörnyű időszakon megy keresztül a 80 éves színésznő. A szertartáson végig támogatni kellett – olvasható a Ripost cikkében.

Forrás: RIPOST.HU2020. 08. 06. 18:41
Pcsi Ildik
Budapest, 2016. október 19. Pécsi Ildikó Kossuth- és Jászai Mari-díjas színmûvésznõ, rendezõ, érdemes és kiváló mûvész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban Krencsey Marianne színmûvész pályafutását idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtök délelőtt kísérték utolsó útjára Pécsi Ildikó férjét, Szűcs Lajost. A búcsúztatót a máriabesnyői temetőben tartották, ahol az olimpiai bajnok labdarúgó tisztelői is jelen lehettek a család mellett.

„Apu az égben is a Fradi legnagyobb szurkolója lesz” – Szűcs Lajostól búcsúzott a legenda fia.

Pécsi Ildikó a szertartás előtt öt perccel érkezett meg egy taxival, a fia és a család segítője támogatta őt. A színésznő a bazilika előtt tartott búcsúztatón végig a könnyeivel küzdött, a szertartás után pedig sírva borult a férje fotójára.

Bár a búcsúztató nyilvános volt, a temetésen már csak a szűk család vehetett részt – olvasható a Ripost cikkében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.