Megsértette a férfiakat Dániában egy kocsmatulajdonos

Megbírságolták egy kocsma tulajdonosát Dániában, mert csak a nőknek kínált ingyenes feleseket. A példátlan incidenst a koppenhágai Nørrebrogade-n található Nørre Kocsma tulajdonosa követte el.

Forrás: Erdély.ma2020. 12. 18. 20:02
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Annak érdekében, hogy minél több nő jöjjön el egy kvízestre a kocsmába Dániában, ingyenes felesekkel csábították be a hölgy vendégeket.

Ezt sértésnek vette az egyik férfi vendég és feljelentést tett az „Egyenlő Bánásmód Testületnél” (Ligebehandlingsnævnet) , amely 2500 koronás, mintegy 1800 lejnek megfelelő bírságot vetett ki – számol be a meglepő esetről az erdély.ma cikke.

A kép illusztráció. Fotó: Pexels

– Ezt nem azért tettük, hogy bárkit is bosszantsunk vagy diszkrimináljunk. Ezt azért találtuk ki, mert úgy gondoltuk, hogy túl kevés nő volt a vetélkedőnkhöz

– indokolta szörnyű tettét Jesper Laursen Dániában, a koppenhágai Nørrebrogade-n található Nørre Kocsma tulajdonosa.

Az esetről a dán tv2lorry.dk számolt be.

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy Hír TV tudósítójának beszámolója szerint a svéd modell totális kudarca van kibontakozóban Svédországban. A skandináv országban az ottani járványkezelési modell totális kudarca van kibontakozóban. Nyájimmunitás helyett összeomlás? Dániában több, mint ötször annyian élnek négyzetkilométerenként (135,5 fő/km2), mint Svédországban (25,4 fő/km2), mégis kevesebb mint negyedannyian haltak meg.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.