A bajba jutott gólyafióka a rendőrségre ment segítségért

A Police.hu beszámolója szerint a Sárbogárdi Rendőrkapitányság munkatársai gondoskodtak róla, hogy a sérült gólya szakszerű gondozásba kerüljön.

Forrás: Police.hu2022. 08. 04. 13:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság udvarára augusztus 3-án délelőtt egy fiatal, röpképtelen, nagy valószínűséggel a fészkéből kitaszított gólyafióka tért be.

A kapitányság dolgozói a fiókát megitatták, majd intézkedtek arról, hogy a madár mielőbb szakemberek gondozásába és megfelelő helyre kerülhessen. Felvették a kapcsolatot a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóságának munkatársával, aki az állatot befogta, és a Sóstó Vadvédelmi Központba szállította – olvasható a rendőrség hivatalos oldalán.

Fotó: Police.hu

Borítókép: A gólyafióka a rendőrségen (Fotó: Police.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.