időjárás 16°C Beáta , Izolda 2023. március 22.
logo

Bombariadót jelentettek hét zalaegerszegi iskolában + videó

Magyar Nemzet
Forrás: Zaol
2023.02.07. 12:20 2023.02.07. 19:01
Bombariadót jelentettek hét zalaegerszegi iskolában + videó

Bombafenyegetésről szóló e-mailt kapott hét zalaegerszegi iskola kedden reggel.  A Zaol információi szerint az intézmények kiürítése megtörtént, elkezdődött az épületek átvizsgálása az ilyenkor szokásos protokoll szerint – írja a Zala vármegyei hírportál, a zaol.hu.

Az érintett zalaegerszegi iskolák: Ady, Csány, Dózsa, Ganz, Kölcsey, Petőfi, Zrínyi. 

A rendőrség válaszolt a helyi hírportálnak

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság tevékenységirányítási központjába 2023. február 7-én 8 óra 21 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum e-mail-üzenetet kapott, hogy hét oktatási intézményben bomba van. A rendőrök azonnal az érintett helyszínekre vonultak, és szakképzett bombakutatókkal, valamint robbanószer-kereső kutyák segítségével megkezdték az épületek átvizsgálását. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen elkövetővel szemben nyomozást indított.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt ismeretlen elkövetővel szemben indított nyomozást. Fotó: MTI/Katona Tibor

Az eredeti cikket Hét zalaegerszegi iskolában jelentettek bombariadót kedd reggel (fotók, videó) címmel olvasható a Zaol.hu-n. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.