időjárás 7°C Hajnalka 2023. március 27.
logo

Felhívták az ellopott telefont a rendőrök, így fogták el a betörőket + videó

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu
2023.02.01. 13:41 2023.02.01. 16:02
Felhívták az ellopott telefont a rendőrök, így fogták el a betörőket + videó

Lopás bűntett megalapozott gyanújával folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy ötvenéves és egy 31 éves helyi férfival szemben, akik múlt csütörtökön betörtek egy miskolci házba – közölte a rendőrség. A gyanúsítottak 15 millió forint értékben tabletet, telefont, fülhallgatót és két értékes karórát vittek el.

A bejelentés után a nyomozók rövid idő alatt azonosították a feltételezett elkövetőket. A rendőröket segítette, hogy bemérték a tabletet, és a fülhallgató is jelzett.

A Miskolci Rendőrkapitányság és a Közterületi Támogató Alosztály munkatársai felhívták az eltulajdonított telefont, ami hallhatóan kicsöngött. A rendőrök ezt követően behatoltak abba a miskolci lakásba, ahol a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiak tartózkodtak, és elfogták őket.

A műveletről videót is közzétett a rendőrség.

A Miskolci Rendőrkapitányság kezdeményezte a vasárnap őrizetbe vett gyanúsítottak letartóztatását, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt.

Borítókép: Miskolci betörők elfogása (Forrás: Police.hu YouTube-videó)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.