Újra visszatér a hideg, csak kacérkodik a tavasz + videó

Vasárnap örülhetünk a napsütésnek, ám az előttünk álló hét közepe felé ismét zordabbra fordul az idő.

Magyar Nemzet
Forrás: MET2023. 03. 12. 8:29
null
Budapest, 2020. december 5. Kutyát sétáltatnak a decemberi napsütésben a Margitszigeten 2020. december 5-én. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap az ország legnagyobb részén fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható csapadék nélkül. Estétől megnövekszik a felhőzet északnyugat felől.

A Dunántúl északnyugati részein napközben is felhősebb lesz az idő, és ott este helyenként gyenge eső is előfordulhat. A nyugatias szél napközben megélénkülhet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 Celsius-fok között valószínű. Késő estére mínusz 4 és plusz 2 Celsius-fok közé süllyed a hőmérséklet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

 

Újra jön a lehűlés

Ami az előttünk álló hetet illeti, hétfőn nyugodtabb időben lesz részünk, 

kedden viszont újabb front érkezik, szerdától pedig újabb lehűlés kezdődik. 

Jelentősen visszaesik a hőmérséklet, és csapadékra is többfelé számíthatunk. Ezt követően szárazabbra fordul az időjárás, és fokozatosan ismét emelkedik a hőmérséklet.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.