Horrorrá vált az élete, miután rejtett ajtót talált az otthonában

A kommentelők szétszedik a férfit, élő közvetítést követelnek.

Magyar Nemzet
Forrás: Mirror2023. 04. 17. 11:05
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi élete „horrorfilmmé” változott, miután rejtett ajtót talált a pincében – írja a Mirror
A „titkos” szoba túloldala azóta is rejtély, hiszen a férfi annyira megijedt, hogy bár kínozza a kíváncsiság, de a mai napig nem áll készen arra, hogy betörje azt az ajtót, vagy valahogyan bejusson oda. A szobába való bejutást egy fémszekrény akadályozza, amely elválasztja őt az ajtótól, amelyről azt mondta: „A házam előző tulajdonosai egy hatalmas polccal zárták el ezt a rejtett alagsori szobát, az ajtó nem kifelé nyílik”.

Miután megosztotta az ajtóról készült képet a közösségi médiában, a férfit elárasztották a kérések, hogy merészkedjen be, oldja meg a rejtélyt. Ő azonban nem tett eleget a kérésnek, mondván, a horrorfilmek megtanították őt arra, jobb, ha nem nyitogat egy kísérteties ajtót.
A férfi elmondása szerint azért sem meri kinyitni vagy betörni az ajtót, mert az valóban annyira misztikus, hogy a kutyái sem mernek a közelébe menni. 

Egy felhasználó így kommentálta a felfedezését: „Ez abszolút kínzás. Hogyan tudsz aludni éjszaka, ha tudod, hogy van egy ajtó a házadban, ami az ismeretlenbe vezet? Szedjetek össze egy csapatot, élőben közvetítsétek, és nyissátok ki!”.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.