Lehet, hogy kilőtték a svájci jeladós farkast Magyarországon

Ha ez igaz, a tettest akár három év börtönre is ítélhetik.

magyar nemzet
Forrás: BOON2023. 04. 12. 15:48
A,Lone,Timber,Wolf,Or,Grey,Wolf,(canis,Lupus),Standing
1076752976 Fotó: Jim Cumming
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Olyan információk birtokába jutott a BOON, amelyek szerint egy vadász kilőhette az M237-es számú, svájci jeladós farkast Hidasnémeti környékén. A rendőrség egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta információnkat, a lap úgy tudja, az ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda is vizsgálódik. 

Korábban arról is beszámoltak, hogy a farkas engedély nélküli elejtése, károsítása, zavarása bűncselekmény, amely három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A Magyar Nemzet többször is beszámolt arról, hogy merre vezet a farkas útja, vándorolt például a Bükki Nemzeti Parkban, de írtunk arról is, hogy lehet, hogy családot alapít Magyarországon. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.