Hamarosan érkezik a Netflix legnépszerűbb sorozatának valóságshow változata

Több versenyző orvosi ellátásra szorult a forgatáson.

Magyar Nemzet
2023. 05. 19. 18:25
null
Szöul, 2021. október 26. A Netflix amerikai médiaszolgáltató és produkciós vállalat Nyerd meg az életed (Squid Game) címû dél-koreai sorozat elsõ részében szereplõ robottal fényképezkednek látogatók a szöuli Olimpiai Parkban 2021. október 26-án. A Squid Game pár héten belül a szolgáltató eddigi legnézettebb sorozatává vált. MTI/EPA/Dzson Hon Kjun Fotó: Dzson Hon Kjun
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyjából befejeződtek az elmúlt években rekordokat döntő dél-koreai Squid Game – Nyerd meg az életed című sorozatban látható túlélőjátékot megelevenítő realityműsor munkálatai. Ennek köszönhetően a Netflix műsorán hamarosan megjelenik a Squid Game: The Challenge, amelyben számos versenyző küzdhet a nem csekély nyereményért. A vetélkedőből kiesők természetesen nem az életükkel fizetnek hibáikért, de számos kiélezett, bizarr helyzet várható – írja a Collider.

A főnyeremény, amelyért a versenyzőknek meg kell küzdeniük 4,56 millió dollár (1,591 milliárd forint a mai árfolyamon).

Az sorozat novemberben debütál a streaming-platformon, amely az előzetes információk alapján nem csak a versenyzők, de a nézők idegeit is próbára teszi majd. Korábbi beszámolókban a játékosok kíméletlen körülményekről, háborús viszonyokat idéző állapotokról beszéltek. Egy beszámoló szerint mínusz három fokos hidegben kellett mozdulatlanul állniuk órákon keresztül és legalább egy embert hordágyon vittek el a forgatásról, de az biztos, hogy többen orvosi ellátásra szorultak – írja egy korábbi cikkében a Collider.

Az eredeti dél-koreai sorozat új évadához már nyáron forgatják az új epizódokat, várhatóan 2024-ben kerül a Netflixre.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/EPA/Dzson Hon Kjun)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.