Így edz a 76 éves Arnold Schwarzenegger, ráadásul nem is akárkivel

Összeállt minden idők két legjobb testépítője.

2023. 08. 07. 21:38
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minden idők két legjobb testépítője, a 76 esztendős Arnold Schwarzenegger és az 59 éves Ronnie Coleman összeállt egy kis edzésre – szúrta ki a Shopbuilder.hu. „Franco most lemosolyog a mennyből, mert Arnold végre megtalálta a méltó edzőpartnert” – tréfálkozik az egyik felvételen a sportoló- és színészóriás, egykori barátjára és edzőpartnerére, Franco Columbura utalva, aki 2019-ben hunyt el. Franco születésnapjára egyébként éppen ma emlékezett Facebook-oldalán egy videóval.

A videók tanúsága szerint a közös testmozgás végig jó hangulatban telt el, és az egykori testépítők még mindig remek formában vannak.

– Nézd ezeket a deltoidokat. Látszik, ahogy felfújódnak, ahogy mozogsz. Egyre nagyobbak és nagyobbak és nagyobbak. Biztosan ittál valami spéci italt a gyakorlat előtt! – bolondozik a válledzés során Arnold Schwarzenegger, amire Ronnie Coleman az ikonikus „Yeah Buddy-val” felel.

Hogy a találkozás az edzőteremben mennyire volt spontán, az nem derül ki. Könnyen lehet, hogy valójában ötletes reklámfogásról van szó, hiszen Coleman nem mulasztja el meginni saját márkás edzés előtti készítményét, és a közösségi médiában mindketten reklámozzák saját termékeiket.

Akárhogyan is, biztosan jól érezték magukat, mert Schwarzenegger később még Instagramon is megüzente, a mennyországban érezte magát az edzés során, mire Coleman úgy válaszolt, legendás volt a nap, és mindenképpen ismételjék meg.

Mint arra a testépítő szaklap emlékeztetett, a két sportoló együttesen 15-ször nyerte el a legrangosabb versenyként számon tartott Mr. Olympiát: Arnold Schwarzenegger hétszer, Ronnie Coleman nyolcszor. Nem véletlen, hogy minden idők legjobb testépítői között emlegetik őket.

 

Borítókép: Arnold Schwarzenegger bicepszezik. (Fotó: Facebook/Arnold Schwarzenegger)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.