„Bezzeg Romániában” rekordidő alatt kopnak el az utak

A kopóréteg a nyári melegben megolvadt, a nehézgépkocsi-forgalom miatt pedig felgyűrődött, jelentős és balesetveszélyes hosszanti barázdák alakultak ki.

Forrás: Kozep.ro2024. 08. 02. 7:04
Forrás: Pexels.com
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négy hónappal az átadása után máris javítani kell a Nagyváradot nyugat felől elkerülő gyorsforgalmi utat, ugyanis az aszfaltréteg olyan mértékben megrongálódott, hogy balesetveszélyessé vált: a kopórétegben hatalmas barázdák alakultak ki a teherautók kerekei alatt, míg a hidak csatlakozásainál akkora huppanók keletkeztek, hogy az autók csak jókora döccenéssel haladhatnak át rajtuk – számolt be az esetről a Kozep.ro.

A portál úgy fogalmaz, hogy a helyhatósági választási kampányra sebtében befejezett és átadott váradi gyorsforgalmi utat, amely a körgyűrűt köti össze az észak-erdélyi autópálya meglévő szakaszával Boros II határátkelő közelében, máris javítani kell. 

Az kopóréteg a nyári melegben megolvadt, a nehézgépkocsi-forgalom miatt pedig felgyűrődött, jelentős és balesetveszélyes hosszanti barázdák alakultak ki. 

A teljes cikket itt olvashatják el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels.com)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.