idezojelek

Mindenki erről beszél: botrányt okozott a dermesztő olimpiai megnyitó fejdíszes DJ-je

Még neki áll feljebb.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Péntek este megnyitották Párizsban a XXXIII. nyári olimpiai játékokat. Azóta forrnak az indulatok a finoman szólva is megosztó show-műsor után. A rendezők gyakorlatilag leöntötték az egész megnyitót egy rózsaszínű, LMBTQ-ideológiával vastagon átitatott Eurovíziós Dalfesztivál-feelinggel. Amiből természetesen nem maradhatott ki a kereszténység menetrendszerű gyalázása sem. Az est felháborító mélypontja Az utolsó vacsora című Da Vinci-festmény drag queen paródiája volt. Számos hazai közéleti szereplő megszólalt a párizsi olimpia megosztóra sikerült megnyitója kapcsán. 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy várható volt, a hazai baloldal elalélt a genderideológiával átitatott, blaszfémikus elemeket tartalmazó műsortól. Szánthó Miklóstól, az Alapjogokért Központ főigazgatójától kezdve egészen Deák Dánielig a jobboldali véleményformálók nemtetszésüknek adtak hangot, kikérték maguknak ezt a felháborító produkciót.

Nem csitulnak a kedélyek továbbra sem. Hatalmas a tiltakozás, de a baloldali véleményformálók is hallatják a hangukat. Az utóbbi napokban attól volt hangos a média, hogy a párizsi olimpiai megnyitó botrányos Az utolsó vacsora élőképének egyik főszereplője perrel fenyeget – szúrta ki a Mandiner a Daily Beast cikkében.

„A 2024-es párizsi olimpiai játékok megnyitóünnepsége óta Barbara Butch művész, DJ és aktivista rendkívül erőszakos internetes zaklatási és rágalmazási kampány célpontja lett”  – áll az ügyvédje által kiadott közleményben.

Butch egy ismert leszbikus aktivista, aki korábban egy népszerű transzvesztita-reality, a Drag Race France sztárvendég zsűritagja volt. Zenei munkássága mellett a DJ rendszeresen kiáll az LMBTQ-jogok mellett.

Nem vagyunk meglepve.

Szolidaritásukról biztosították a világ keresztényeit a francia püspökök is, akik elítélték a megnyitó Butch által levezényelt, felháborító jelenetsorát. A püspökök üzenete megegyezett Marion Marechal európai parlamenti képviselő üzenetével, aki a közösségi médiában hangsúlyozta, hogy a visszataszító jelenetet Franciaország szélsőbaloldali kisebbsége követte el, nem a francia nép műve.

Az egész világra kiterjedő felháborodást követően meglepő, hogy még Barbara Butch-nak áll feljebb. Természetesen a személyeskedő, durva támadásokat elítéljük, azonban bocsánatkérést a vallásos emberektől még nem hallottunk a hölgytől. De az ügyvédje már perrel fenyegetőzik. Hiába, ide süllyedt a nyugati világ.

Borítókép: Barbara Butch művész, DJ és aktivista  (Forrás: Instagram)

. . . 

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szőcs László avatarja
Szőcs László

Ráég Amerikára Guantánamo

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A krikett nem csak játék

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Ursula von der Leyen szájára vette ’56-ot

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Törékeny a globalista uralom

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.