idezojelek

Nem akárki, egy igazi Prédikátor is kibukott a botrányos olimpiamegnyitó miatt

Áll a bál Párizsban.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Péntek este megnyitották Párizsban a XXXIII. nyári olimpiai játékokat. Azóta forrnak az indulatok a finoman szólva is megosztó show-műsor után. A rendezők gyakorlatilag leöntötték az egész megnyitót egy rózsaszínű, LMBTQ-ideológiával vastagon átitatott Eurovíziós Dalfesztivál-feelinggel. Amiből természetesen nem maradhatott ki a kereszténység menetrendszerű gyalázása sem. Az est felháborító mélypontja Az utolsó vacsora című Da Vinci-festmény drag queen paródiája volt. 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Számos hazai közéleti szereplő megszólalt a párizsi olimpia megosztóra sikerült megnyitója kapcsán. Ahogy várható volt, a hazai baloldal elalélt a genderideológiával átitatott, blaszfémikus elemeket tartalmazó műsortól. Szánthó Miklóstól, az Alapjogokért Központ főigazgatójától kezdve egészen Deák Dánielig a jobboldali véleményformálók nemtetszésüknek adtak hangot, kikérték maguknak ezt a felháborító produkciót.

Némiképp meglepő volt, hogy Pajor Tamás, művésznevén Prédikátor is nagyon kiakadt a botrányos megnyitó miatt. TikTok-oldalán a Neurotic hajdani frontembere, aki legyőzve a régi önpusztító énjét, megtért és az Amen együttes vezetőjeként, illetve szólóban is terjeszti a kereszténységet, nagyon kemény bírálatot fogalmazott meg a párizsi megnyitó kapcsán.

Pajor leszögezte, hogy semmilyen politika és ideológia mellé nem áll, pusztán egyszerű emberként mondja el a véleményét:

[…] Az a nagyvállalati, cukormázas genderpropagandába csomagolt konzumerizmus, amit iszonyatosan gejl formában láthattunk a tegnapi (pénteki) megnyitón, joggal verte ki a biztosítékot. Az a jóízlés- és természetellenes pénzszórási merénylet, amit láthattunk, messze nem művészet és nem esztétikum, és szó nincs arról, hogy ez bármilyen típusú kisebbség mellett szeretne kiállni, ezzel szemben egy irtózatosan elhibázott, közízlés romboló giccs. […]

Ehhez nincs mit hozzátenni. Szégyen, ami történt!

Borítókép: Pajor Tamás (Forrás: TikTok/Képernyőfotó)

. . . 

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A krikett nem csak játék

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Ursula von der Leyen szájára vette ’56-ot

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Törékeny a globalista uralom

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Szent István elborzadna Pressmantől

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.