idezojelek

Magyar Péter a saját pályáján szenvedett súlyos vereséget

Megleckéztették a Facebook-huszárt.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizy napi szinten követi a diszkóbotrányáról elhíresült baloldali politikus, Magyar Péter közéleti szerepléseit. Jól látható, hogy a Tisza Párt vezetője a virtuális világban érzi igazán jól magát. Naponta többször posztol a Facebookra. Szinte minden lépéséről beszámol, csodaszépen megkreált, filterezett fotókról mosolyog az elvakult követőire. Gyakorlatilag úgy viselkedik, mint egy influenszer, komoly mondanivaló nélkül, már csak a ránctalanító arckrém és a mosópor reklámok hiányoznak a repertoárjából. Természetesen, ahogy az lenni szokott az ilyen tartalomgyártókkal, mindent a pénzért, a haszonért tesznek. Magyar is ezen az úton jár, furcsa rendszerben szed be pénzeket a rajongóitól, úgynevezett rendszerváltó tagságot t hirdetett meg, ahol többezer forintért megvásárolhatják a követői a virtuális kormányváltást. 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azonban nem állt meg itt a baloldal új figurája, már bulit is szervez, természetesen jó pénz ellenében szervezett körülmények között lehet majd lányok szoknyája alá bújni, lesz tánc meg minden, ami kell. Különféle virtuális platformokon lehet őt kérdezni, két tűpontosan beállított pózt megörökítő poszt között. Szóval futballnyelven szólva Magyar Péter hazai pályája az internet és a közösségi háló. Nos, ebbe a világba érkezett meg váratlanul az elmúlt hetekben egy titokzatos rapper, Wellor, aki súlyos vereséget mért a botránypolitikusra. 

A rapper Brüsszelről írt vitriolos számával a Bayer-show-ban debütált, majd Magyar Péterről komponált zseniális dalával berobbant az internetes világba. A „Hej, Vargáné!” című számot már 82 ezerszer nézték meg a YouTube-on. 

Nagyon úgy tűnik, hogy a politikus viselt dolgait megéneklő rapszám önálló életre kelt, és ez finoman szólva nem tetszik a diszkóbotrányáról elhíresült új baloldali messiásnak. A Tisza Párt elnöke a TikTok-felületén tartott éppen szeánszot, kérdésekre válaszolt az elvakult rajongóinak, amikor valaki belinkelte az interneten futótűzként terjedő zeneszámot. Fájó ponton találhatta el Magyart ez a valóban kemény szövegű dal, hiszen nem kellett sokat várni, és az önmagát tévedhetetlennek tartó igazságosztó törölte is a hozzászólást. 

– Csak gratulálni tudok Wellornak, csinálja tovább a zseniális szövegekkel megírt számait, mert ezekkel a dalokkal a saját pályáján lehet ütést mérni Magyarra, amit láthatóan elég rosszul visel. Nem is csoda, mert a vitriolos szövegek lerántják a leplet a viselt dolgairól, leolvasztják a hazug mázat a személyéről. Kíváncsian várom, hogy a most szervezés alatt álló bulikáján felcsendülnek-e majd Wellor kritikus hangvételű, leleplező erejű számai – gondolta magában Felhévizy és újból meghallgatta a titokzatos rapper számait.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Hatlaczki Balázs)

. . . 

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Putyin az új Hitler? (1. rész)

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Százezrek a romok alatt

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Hangulatkeltés a magyarok ellen

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Mi kell a politikai harchoz?

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.