Világcsúcsot döntött a Trónok Harcának szereplője

Az erőemelőként is jeleskedő izlandi színész, Thor Björnsson világrekordot ért el felhúzásban, az erőemelés egyik szakágában.

Forrás: MTI2020. 05. 03. 15:59
Hafthor Julius Bjornsson arrives for the premiere of the final season of "Game of Thrones" at Radio City Music Hall in New York
Hafthor Julius Bjornsson arrives for the premiere of the final season of "Game of Thrones" at Radio City Music Hall in New York, U.S., April 3, 2019. REUTERS/Caitlin Ochs - RC15E33E9D30 Fotó: REUTERS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Instagramjára feltöltött videofelvétel tanúsága szerint saját edzőtermében 501 kilogrammot húzott fel a földről a combjáig, amire még senki nem volt képes az erőemelők közül.

A 31 éves Björnsson filmszínészként vált világszerte ismertté Ser Gregor Clegane, a „Hegy” alakítójaként a Trónok harca című fantasy-sorozatban. Méretei lenyűgözőek: 201 kilós és 206 centi magas a reykjavíki óriás, aki többször is elnyerte már a világ legerősebb embere címet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.