időjárás 4°C Taksony 2021. November 29.
logo

Gyurcsány bedöntötte a baloldali kampányt

Csépányi Balázs
2021.10.28. 15:41 2021.10.28. 18:02
Gyurcsány bedöntötte a baloldali kampányt

Újabb baloldali fake news lepleződött le.

A szemlőhegyi házaspár, mint aki jól végezte dolgát, elutazott egy luxusnyaralásra Szardíniára, kipihenni az előválasztási kampány fáradalmait.

Azonban egy váratlan fordulat miatt nem tudtak felhőtlenül pihenni, sőt meg is kellett szakítani a nyaralásukat, ugyanis a pártelnöknek begyulladt a vakbele. Erről a DK -elnök a közösségi oldalán számolt be.

„Klárival a kampány után pihenni mentünk. Pár nap Olaszország. Szardínia. Airbnb. Aztán tegnap jött a hasfájás. Gyanús. Egyre gyanúsabb. Orvossal beszélek. Talán vakbélgyulladás. Esélyes. Haza kell menni, nincs mese.

Átfoglaljuk a repülőt. EasyJet-jegyünk rugalmas. Itthon vizsgálnak. Vakbél. Műtenek. Minden a legnagyobb rendben ment. Egyben vagyok.”

Gyurcsány azonban arra nem gondolt a poszt írásakor, hogy ezzel a kis szösszenettel gyakorlatilag bedönti az egész baloldali kampányt. 

Azt már megszokhattuk, hogy a ballibek által mantrázott kormánybírálatok homlokterében a csőd szélére jutott magyar egészségügy van, ahol szerintük omladozó, dohos kórházakban, múlt századi, ósdi eszközökkel próbálnak meg gyógyítani a hideg kórtermekben lézengő, még itthon maradt, alulfizetett, kiégett orvosok és nővérek.

Nos, ezek szerint mégsem annyira rossz az a fránya magyar egészségügy, ha Gyurcsány hazautazik külföldről egy vakbélműtétre, ahelyett, hogy a hiper-szuper olasz kórházak egyikében essen túl ezen a beavatkozáson.

Bizony, ez a helyzet. 

Innentől kezdve azonban álságos minden olyan bírálat, amivel a magyar egészségügyet illeti a Gyurcsány vezette baloldal.

Nincs mese, újabb baloldali fake news lepleződött le.

A pártelnök úrnak pedig jobbulást kívánunk.

Borítókép:Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök beszédet mond a Demokratikus Koalíció  XI. kongresszusán. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!