idezojelek

Ilyen, amikor Soros sleppje gyékényre teríti a „keresztényt”

Ezek a fiatalok egy 444 propagandafilmnél többet érdemelnének!

Cikk kép: undefined

-Kétszer kellett meghallgatnom a 444-en futó videó felkonfját. Tény, a Soros-brigádok által tolt 444 narrátora minden irónia, megvetés és röhögés nélkül alámondta a kérdésbe foglalt állítást, hogy mit kínál a fiatalok számára egy jobboldali, keresztény, vidéki polgármester.

Igen, jobboldali és keresztény, minden megszokott körítés nélkül!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fiatalok, akik a videóban nyilván őszintén elmondják, mi a véleményük, érzésük a politikáról, a Márki-Zay-féle kurzusról, szegények nem látják, nem érzik át annak súlyát, ami történik körülöttük – azt, hogy most éppen ők azok, akiket megvezetnek –, így láthatóan élvezik a Soros-féle 15 perc (7 perc 27 másodperc) hírnevet. Bizonyára büszkék kiállásukra, és vélhetően osztogatják is meg rendesen a

Márki-Zay népszerű a fiatalok körében

elnevezésű politikai terméket reklámozó anyagot.

Ők sajnos most ennek a (hazug és velejéig aljas) terméknek a reklámarcai.

Remélem, nincsenek tisztában a számukra „true szent”-ként tálalt kalandor balliberális beütésű látszat-jobboldaliságával és a kizárólag politikai haszonszerzés miatt lépten-nyomon, tele pofával hangoztatott kereszténységével sem. Keresztény ember ugyanis a kereszténységét nem adja el Gyurcsánynak (nem a harminc ezüstpénz csengése irányítja), hanem csendben, szerényen megéli azt.

Ők, a fiatalok még láthatóan tiszták, elhiszik, amit a gátlástalan baloldali politikusok és a még gátlástalanabb médiájuk a szemükbe hazudik.

De tudják az igazságot vagy sem, az bizonyos, hogy hamarosan a ballib szekerét toló aktivistákat nevelnek belőlük, és Márki-Zayhoz és kirakatba helyezett gyerekeihez hasonlóan ott csápolnak majd a most éppen Gurcsány(né?) szoknyája körül legyeskedő, a valódi keresztény konzervatív magyarok vérére szomjazó DK-s aktivisták között.

Pedig ezek a fiatalok, és az általuk a 444 segítségével majd megvezetett többiek is egy Márki-Zaynál, egy Gyurcsánynál, egy 444 propagandafilmnél sokkal-sokkal többet érdemelnek.

(A borítókép forrása: 444/YouTube - képernyőfotó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Nevelőedző

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Nem állunk meg Schwechatnál

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Tizenkét héttel később

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Kik követik Magyar Pétert?

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.