időjárás -3°C Mária 2021. December 8.
logo

Ilyen, amikor Soros sleppje gyékényre teríti a „keresztényt”

Nagy Árpád
2021.10.28. 11:54 2021.10.28. 12:55
Ilyen, amikor Soros sleppje gyékényre teríti a „keresztényt”

-Kétszer kellett meghallgatnom a 444-en futó videó felkonfját. Tény, a Soros-brigádok által tolt 444 narrátora minden irónia, megvetés és röhögés nélkül alámondta a kérdésbe foglalt állítást, hogy mit kínál a fiatalok számára egy jobboldali, keresztény, vidéki polgármester.

Igen, jobboldali és keresztény, minden megszokott körítés nélkül!

A fiatalok, akik a videóban nyilván őszintén elmondják, mi a véleményük, érzésük a politikáról, a Márki-Zay-féle kurzusról, szegények nem látják, nem érzik át annak súlyát, ami történik körülöttük – azt, hogy most éppen ők azok, akiket megvezetnek –, így láthatóan élvezik a Soros-féle 15 perc (7 perc 27 másodperc) hírnevet. Bizonyára büszkék kiállásukra, és vélhetően osztogatják is meg rendesen a

Márki-Zay népszerű a fiatalok körében

elnevezésű politikai terméket reklámozó anyagot.

Ők sajnos most ennek a (hazug és velejéig aljas) terméknek a reklámarcai.

Remélem, nincsenek tisztában a számukra „true szent”-ként tálalt kalandor balliberális beütésű látszat-jobboldaliságával és a kizárólag politikai haszonszerzés miatt lépten-nyomon, tele pofával hangoztatott kereszténységével sem. Keresztény ember ugyanis a kereszténységét nem adja el Gyurcsánynak (nem a harminc ezüstpénz csengése irányítja), hanem csendben, szerényen megéli azt.

Ők, a fiatalok még láthatóan tiszták, elhiszik, amit a gátlástalan baloldali politikusok és a még gátlástalanabb médiájuk a szemükbe hazudik.

De tudják az igazságot vagy sem, az bizonyos, hogy hamarosan a ballib szekerét toló aktivistákat nevelnek belőlük, és Márki-Zayhoz és kirakatba helyezett gyerekeihez hasonlóan ott csápolnak majd a most éppen Gurcsány(né?) szoknyája körül legyeskedő, a valódi keresztény konzervatív magyarok vérére szomjazó DK-s aktivisták között.

Pedig ezek a fiatalok, és az általuk a 444 segítségével majd megvezetett többiek is egy Márki-Zaynál, egy Gyurcsánynál, egy 444 propagandafilmnél sokkal-sokkal többet érdemelnek.

(A borítókép forrása: 444/YouTube - képernyőfotó)