idezojelek

Megfeküdte Gyurcsány gyomrát a róla készült film

Véresszájú trollhadsereget küldött támadásba.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined
Fotó: Balogh Zoltán

Felhévizy Félixnek csodálatos hétvégéje a mostani, hiszen szombaton ünnepeltük az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóját, többek közt egy szívet és lelket melengető békemenettel. De az ünnepi hangulat nem ért még véget a számára, hiszen  nagyon készül, mert sikerült jegyet szereznie az Elkxrtuk című mozifilmre. Már pár napja elindult a film vetítése, jelentek is meg kritikák, de Félix nem olvasott el egyetlenegy cikket sem, ami a film tartalmát értékelte, mert saját maga szeretne róla véleményt alkotni. Természetesen mivel egy politikai krimiről van szó, minden oldal a saját vérmérséklete, ideológiai meggyőződése szerint szólalt meg a film kapcsán. Ez nem is lenne probléma, az viszont már igen, hogy a 2006-os eseményekről szóló mozifilmet a kezdetektől ütötte-verte a baloldali, ellenzéki média. Kálomista Gábor elmondása szerint sorozatos támadások érték a szereplőket, hogy miért vállaltak szerepet a filmben, de az alkotás mozis forgalmazása kapcsán is különböző akadályokat kellett leküzdenie a produceri gárdának, hogy egyáltalán méltó időpontokban és számban játsszák majd a filmet. Eljött a bemutató napja, és mivel nem sikerült tönkretenni az előzetesek alapján nagyon látványos mozit, újabb fegyverhez nyúltak a ballibek. A közkedvelt IMDB nevű, filmekkel foglalkozó oldalt megrohamozták az internetes trollok, és az értékelésénél 1-esre osztályozták a filmet. 

Ezért eljutottunk az alábbi Telex-címig: Az Elkxrtuk bekerült a világ legrosszabb filmjei közé az IMDB-n. 

Nem járunk messze a valóságtól, ha e mögött a szervezett akció mögött magát Gyurcsány Ferencet sejtjük. A jelek szerint a Böszmének nem nagyon vette be a gyomra a róla és gazemberségeiről készült filmet, nem tud vele szembesülni mind a mai napig. Ez a bizonyos, valóban létező internetes trollhadsereg főként DK-sokból áll. Ezeknek az arc nélkül, undorító módon fröcsögő embereknek számos jobboldali, kormánypárti publicista megtapasztalta már az áldásos tevékenységét, de erről a Gyurcsány-féle netes csapatról beszélt Márki-Zay Péter is, még a Dobrev Klárával az RTL Klubon tartott vitájában. Elképesztően aljas, de végtelenül pitiáner dolog ez, de ezt a stílust már megszokhattuk Gyurcsánytól. Ám ez csak egy talmi siker lehet a balosoknak, egy-egy hangzatos főcím, semmi egyéb. 

Az viszont már ennél komolyabb dolog, amit Pataki (Fabulon) Ági kedves férje, bizonyos Kovács Gábor Balázs Béla-díjas filmproducer (!) jó bolsevikként tett.

A Facebook-oldalán arra buzdította követőit, hogy minél többen foglaljanak le jegyeket a mozifilmre, amivel azt akarta elérni, hogy az, aki tényleg meg szeretné nézni, ne tudjon már bejutni a vetítésre. Kovács szerint ezzel a filmmel az alkotók lejáratták a szakmát, és szerinte egyébként is okafogyott a „kampánya” a kormánynak ezzel az alkotással – olvasható a PestiSrácok cikkében. Ez mindennek az alja. Hogy tehet ilyet egy olyan ember, aki egyébként a filmes szakmában forog? Hogy fog ezek után a szemébe nézni a kollégáinak? Ez körülbelül olyan minősíthetetlen húzás, mintha Ronaldo azt mondta volna valamelyik volt játékostársának Madridban, hogy törjétek el Messi lábát, úgy nem fog tudni fickándozni. 

Felháborító!

De hál’ Istennek ez a húzás sem jött be vérgőzös gyurcsányistáknak, mert a Megafilm éppen emiatt az aljas húzás miatt pénteken úgy döntött, hogy a Cinema City-mozikban online is csak megvásárolni lehet a filmre a jegyeket, helyfoglalásra nem lesz mód. Így azokhoz juthat el a film, akik valóban meg szeretnék nézni a politikai thrillert, hiszen a baloldali kamu foglalások pont őket fosztanák meg az élménytől.

– Mindig tudtuk, hogy Gyurcsány és az általa irányított baloldal mindenre képes, de azt, hogy ilyen szinten megfertőzte a saját gonoszságával már a követőit is, bizony még nem gondoltuk. Szégyen! – gondolta magában dühösen Felhévizy, majd szépen kikészítette az ünneplőruháját, mert bizony meg kell adni a módját, ha az ember olyan filmet megy megnézni, amit ennyire támadnak a balosok. 

Borítókép: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt szocialista miniszterelnök.  MTI Fotó: Balogh Zoltán

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
BORBÉLY ZSOLT ATTILA avatarja
BORBÉLY ZSOLT ATTILA

Biztató összefogás Erdélyben

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Szoboszlai Dominik: újra itt a farsang!

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Negyven évünk Soros Györggyel

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.