idezojelek

Megfeküdte Gyurcsány gyomrát a róla készült film

Véresszájú trollhadsereget küldött támadásba.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined
Fotó: Balogh Zoltán

Felhévizy Félixnek csodálatos hétvégéje a mostani, hiszen szombaton ünnepeltük az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóját, többek közt egy szívet és lelket melengető békemenettel. De az ünnepi hangulat nem ért még véget a számára, hiszen  nagyon készül, mert sikerült jegyet szereznie az Elkxrtuk című mozifilmre. Már pár napja elindult a film vetítése, jelentek is meg kritikák, de Félix nem olvasott el egyetlenegy cikket sem, ami a film tartalmát értékelte, mert saját maga szeretne róla véleményt alkotni. Természetesen mivel egy politikai krimiről van szó, minden oldal a saját vérmérséklete, ideológiai meggyőződése szerint szólalt meg a film kapcsán. Ez nem is lenne probléma, az viszont már igen, hogy a 2006-os eseményekről szóló mozifilmet a kezdetektől ütötte-verte a baloldali, ellenzéki média. Kálomista Gábor elmondása szerint sorozatos támadások érték a szereplőket, hogy miért vállaltak szerepet a filmben, de az alkotás mozis forgalmazása kapcsán is különböző akadályokat kellett leküzdenie a produceri gárdának, hogy egyáltalán méltó időpontokban és számban játsszák majd a filmet. Eljött a bemutató napja, és mivel nem sikerült tönkretenni az előzetesek alapján nagyon látványos mozit, újabb fegyverhez nyúltak a ballibek. A közkedvelt IMDB nevű, filmekkel foglalkozó oldalt megrohamozták az internetes trollok, és az értékelésénél 1-esre osztályozták a filmet. 

Ezért eljutottunk az alábbi Telex-címig: Az Elkxrtuk bekerült a világ legrosszabb filmjei közé az IMDB-n. 

Nem járunk messze a valóságtól, ha e mögött a szervezett akció mögött magát Gyurcsány Ferencet sejtjük. A jelek szerint a Böszmének nem nagyon vette be a gyomra a róla és gazemberségeiről készült filmet, nem tud vele szembesülni mind a mai napig. Ez a bizonyos, valóban létező internetes trollhadsereg főként DK-sokból áll. Ezeknek az arc nélkül, undorító módon fröcsögő embereknek számos jobboldali, kormánypárti publicista megtapasztalta már az áldásos tevékenységét, de erről a Gyurcsány-féle netes csapatról beszélt Márki-Zay Péter is, még a Dobrev Klárával az RTL Klubon tartott vitájában. Elképesztően aljas, de végtelenül pitiáner dolog ez, de ezt a stílust már megszokhattuk Gyurcsánytól. Ám ez csak egy talmi siker lehet a balosoknak, egy-egy hangzatos főcím, semmi egyéb. 

Az viszont már ennél komolyabb dolog, amit Pataki (Fabulon) Ági kedves férje, bizonyos Kovács Gábor Balázs Béla-díjas filmproducer (!) jó bolsevikként tett.

A Facebook-oldalán arra buzdította követőit, hogy minél többen foglaljanak le jegyeket a mozifilmre, amivel azt akarta elérni, hogy az, aki tényleg meg szeretné nézni, ne tudjon már bejutni a vetítésre. Kovács szerint ezzel a filmmel az alkotók lejáratták a szakmát, és szerinte egyébként is okafogyott a „kampánya” a kormánynak ezzel az alkotással – olvasható a PestiSrácok cikkében. Ez mindennek az alja. Hogy tehet ilyet egy olyan ember, aki egyébként a filmes szakmában forog? Hogy fog ezek után a szemébe nézni a kollégáinak? Ez körülbelül olyan minősíthetetlen húzás, mintha Ronaldo azt mondta volna valamelyik volt játékostársának Madridban, hogy törjétek el Messi lábát, úgy nem fog tudni fickándozni. 

Felháborító!

De hál’ Istennek ez a húzás sem jött be vérgőzös gyurcsányistáknak, mert a Megafilm éppen emiatt az aljas húzás miatt pénteken úgy döntött, hogy a Cinema City-mozikban online is csak megvásárolni lehet a filmre a jegyeket, helyfoglalásra nem lesz mód. Így azokhoz juthat el a film, akik valóban meg szeretnék nézni a politikai thrillert, hiszen a baloldali kamu foglalások pont őket fosztanák meg az élménytől.

– Mindig tudtuk, hogy Gyurcsány és az általa irányított baloldal mindenre képes, de azt, hogy ilyen szinten megfertőzte a saját gonoszságával már a követőit is, bizony még nem gondoltuk. Szégyen! – gondolta magában dühösen Felhévizy, majd szépen kikészítette az ünneplőruháját, mert bizony meg kell adni a módját, ha az ember olyan filmet megy megnézni, amit ennyire támadnak a balosok. 

Borítókép: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt szocialista miniszterelnök.  MTI Fotó: Balogh Zoltán

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Nevelőedző

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Nem állunk meg Schwechatnál

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.