időjárás °C Miklós 2021. December 6.
logo

Így mulat ma egy ellenzéki „úrasszony”

Juhász Attila
Forrás: Bors
2021.11.05. 12:55 2021.11.05. 16:53
Így mulat ma egy ellenzéki „úrasszony”

A magyarországi létező baloldal figurái mindig is az igazság felkent bajnokainak állították be magukat. Ez pedig alaposan felerősödik minden olyan időszakban, amikor nemzeti konzervatív, ha úgy tetszik, jobboldali kormányzás van hazánkban.

Erre az egyik legrelevánsabb példa a budapesti olimpia megrendezését máig homályos, hogy milyen okokból megtorpedózó Momentum és annak tagjainak magatartása.

Miközben idehaza, az Európai Parlamentben és más nemzetközi fórumokon a legszélsőségesebb hazugságkampányt folytatták és folytatják ma is azzal a képtelen váddal, hogy „Orbánék ellopják az uniós forrásokat”, minden egyes velük történt esemény azt bizonyítja, hogy ez nem igaz, sőt a valóság ennek homlokegyenest az ellenkezője.

Vegyük például Cseh Katalint történetét!

Az Orbán-kormányt Brüsszelben és Strasbourgban a legszélsőségesebb módon, a leghangosabban támadó momentumos EP-képviselő cégeivel kapcsolatban futószalagon érkeztek/érkeznek a hírek arról, hogy milyen összegben kaptak fejlesztési pénzeket, természetesen azon forrásokból, amelyekről ugye tőlük úgy hallottuk, hogy azokat „Orbán ellopja”.

Ezen esetek kapcsán már feljelentések születtek, Cseh Katalinéknak nagy eséllyel a hatóságok előtt kell számot adniuk a pályázatok és az azzal megszerzett források felhasználásának törvényességéről. Várjuk az eredményt.

Cseh Katkát ezek a minimum zavaros cégügyek kevéssé zavarják. Az „elnyomott” magyarországi ellenzék prominens tagja igazi hét országra szóló lagzin kelt egybe szíve választottjával.

A hírek, az esküvőről készült képek valami egészen elképesztő és mérhetetlen gazdagságról és luxusról tanúskodnak, és persze olyat is meglehetősen ritkán lehet látni, hogy az újasszony, immár menyecskeruhában, feltehetően már emelkedett hangulatba kerülve, négykézláb csúszik-mászik a padlón, majd, ahogy az a Bors birtokába került képanyagból kiderül, a momentumos furcsán bolyongva, nevetgélve, meg-megbotolva, kerítésbe kapaszkodva viháncolt a fák és bokrok között.

Fotó: Cseh Katka feltűnően jó hangulatban volt. Fotó: Borsonline.hu/Mediaworks

Ahogyan cikkében a Pesti Srácok portál fogalmaz:

Cseh Katka arckifejezései arról árulkodnak, hogy ekkor már alig tudta, mit csinál.

A Bors információi szerint a jelenlévők is csak nyugtatni próbálták a féktelenül mulatozó menyasszonyt, akit még a vakuk villanásai sem zavartak meg, hajnalig folytatta botrányos viselkedését.

Ezen információk láttán, hallatán tényleg csak egy kérdés marad: hogyan mulatnának, hogyan éreznék magukat, mit tennének a mi ellenzéki „kiválóságaink” akkor, ha nem a jobboldal, hanem ők lennének kormányon, ha úgymond ők osztanák a kártyákat, akarom mondani az uniós forrásokat? Lehet-e ilyen emberekre bízni a közös vagyon kezelését?

A kérdés költői.

Borítókép: Cseh Katalin. (Fotó: Borsonline.hu/Mediaworks)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!