Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

idezojelek

Teszünk mi a kromoszómákra!

Hová és meddig nem szabad eljutni az embernek, ha normális és természetes világban szeretne élni és túlélni?

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt
Cikk kép: undefined

Két friss hír, amelyek egymás után olvasva válnak igazán érthetővé, így egészítik ki egymást egy önmagukon túlmutató tartalommá.

Az első hír csak a szokásos: „Biológiai férfi lett Hollandia legszebb nője”

Szokásos – mondom –, miközben úgy harminc évvel ezelőtt (vagy húsz?) ez így teljességgel értelmezhetetlen lett volna. Ma már szokásos. Így szokik bele a normalitás az abnormális és az undorító diktatúrájába, ami minden kultúra és civilizáció bukásának előszobája – ha nem a nappalija...

A másik hír is szokásos: „Kirúgtak egy főiskolai tanárt, mert azt mondta, a biológiai nem a kromoszómáktól függ”

Ahol az abnormális, az undorító és a természetellenes győzedelmeskedett, ott nem mondunk ilyeneket, kérem szépen. Ugyanis az abnormális, az undorító és a természetellenes csak úgy tud győzedelmeskedni, hogy nem csak a normálist és a természetest tiltja be, hanem a legalapvetőbb tudományos tényeket is. Tehát: magasról teszünk mi a kromoszómákra.

Még egy tehát: ez a két hír így, együtt egy harmadik tartalom.

Na most, az lenne a legjobb, ha a hollandiai „szépségkirálynőt” és a texasi főiskolai tanárt egymás mellé temetnék haláluk után, s mindkettejük koporsójába tennének egy időkapszulát. A „szépségkirálynő” időkapszulájában csak annyi lenne, hogy 2023-ban ő volt egy Hollandia nevű ország szépségkirálynője.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A másikba pedig annyit, hogy ez az ember azért veszítette el állását 2023-ban egy Egyesült Államok nevű országban, mert azt mondta, az ember neme a kromoszómáitól függ.

Na most abban a nem várt esetben, ha az emberiség valahogyan mégis túléli ezt a kort, és sikerül visszatérnie a normalitás és a természetesség világához, és mondjuk ötszáz vagy ezer, vagy kétezer év múlva kiássák ennek a két embernek a koporsóját, akkor a „szépségkirálynő” csontjainak DNS elemzése után megállapítják majd, hogy egy férfi csontváza fekszik előttük. És elolvassák hozzá az üzenetet.

 

A másik koporsóban lévő üzenetet is elolvassák. S mivel intelligens és normális emberek lesznek (ámen), azonnal észre fogják venni az összefüggéseket, és azonnal le fogják vonni a következtetéseket, vagyis, hogy mit nem szabad csinálni, hová és meddig nem szabad eljutni az embernek, ha normális és természetes és emberi világban szeretne élni és túlélni.

 

A legtöbb, amit tehetnénk a reménybeli jövőnkért, ha ezt a két embert így, ezekkel az üzenetekkel temetnénk egymás mellé a haláluk után...

Borítókép: Rikkie Valerie Kollé, Hollandia szépe 2023-ban. (Forrás: Facebook)

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Óceán, amely összeköt

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Üdvözlet Orwell állatfarmján!

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Pánikba estek a balliberális oldalon

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Aki tagadja a valóságot: elbukik (2. rész)

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.