Élő közvetítés
Spanyolország
ÉLŐ
Grúzia

idezojelek

A pride-ra vonul a Lego

Az eddig ideológiamentesen működő cég nemrégiben a melegfelvonulások licencéről készített egy kampányvideót.

Kárpáti András avatarja
Kárpáti András
Cikk kép: undefined
2024. 06. 28. 13:57

Néhány évtizede még megvolt az ítélőképessége az egyik legnépszerűbb gyerekjátékot gyártó cég vezetőinek. Miután ugyanis az 1990-es években a Lego által megbízott Zbigniew Libera lengyel művész egy náci koncentrációs tábor ötletével rukkolt elő, a vállalat élből elutasította a gyomorforgató szett kereskedelmi forgalomba hozatalát. Mindez azonban közel harminc éve volt, s ma a Legónál is más, bolondabb szelek fújnak.

Az eddig ideológiamentesen működő cég nemrégiben a melegfelvonulások licencévé avanzsált pride-ról készített egy kampányvideót. https://bennfentes.net/2024/06/25/nincs-agymosas-pride-videot-forgatott-a-lego

Az LMBTQ-életérzést ünneplő videóban a szivárványos tematika mellett szerepelnek drag queenek (nőnek öltözött férfiak), úgynevezett szőrmókok, rózsaszín „pedó macik”, valamint maszkot és egyéb bizarr kiegészítőket viselő figurák. Az is jó kérdés, hogy a gendersemleges entitások miért éppen egy női öltöző sminksarkában, egy mélybordó színű tűsarkú cipő mellett gyülekeznek, ami finoman szólva nem gyermekeknek szóló tartalmakba illő színhely.

Ezek után nem lennénk meglepve, ha egyszer csak megjelennek a fekete jézusos, a tolószékes rómeós, vagy éppen a női pápás Lego-szettek. De a fentiek alapján akár arra is számíthatunk, hogy nemátalakítós készlettel jelentkezik a Lego, vagy mondjuk könyvégetős csomaggal, amelyben a bábuk olyan klasszikus szerzők műveit semmisítik meg, akik nem illenek bele a szélsőbaloldali woke-ideológia kánonjába. 

 

 

 

 


 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Világkormány

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Mi a demokrácia ma?

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Magyarék is a globalisták közé álltak

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Aki tagadja a valóságot: elbukik (1. rész)

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.