Ilyen aljas módon dolgozik a 444.hu

Mivel nem voltak biztosak a dolgukban, hogy Lobó-Szalóky Lázárt hazugságon kapják, hát álnéven írtak e-mailt a dobosnak.

2021. 05. 18. 17:00
null
2021.05.1.. Budapest Lobó Szalóky Lázár Fotó: Kurucz Árpád Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ülök a fotelben, és olvasom a 444.hu kommunista blog propagandistájának Kristers Hartmanishoz írt e-mailjét. Nem annyira talányos ám a történet, miként a lett névből gondolnák. Megjelent hétfőn egy cikkem, amelyben Lobó-Szalóky Lázárral, a Dirty Slippers zenekar frontemberével beszélgettünk. Nos, ott hangzik el, hogy „Kristers Hartmanis lettországi YouTube-dobsztárt kérte fel a dalok feljátszására”.

Sejtésem sincs, mi sarkalta a 444-es számú propagandaportált, hogy beleszálljanak a beszélgetőpartnerembe. Mindenesetre hamarjában kérdéseket küldtek Hartmanisnak, előtte gondosan irányba állítva a dobost, amennyiben leszögezték: „nem igaz, hogy ő lenne az egyik, aki dobolt Lázár dalaiban, ugyanis a dobsávok egyértelműen megállapíthatóan, az EZdrummer 2 VS alapértelmezett beállításaiból származnak”.

Nagy mágus ám a 444.hu felkérdezője, aki kihallja, milyen programmal játszották fel a szólamot. Mert van ám számtalan, számtalan hangmintával. Én minden videóm zenéjét magam írom és veszem fel. Ennek ellenére meg nem mondanám, hogy régebbi munkáim közül melyiken melyik szoftvert használtam.

Visszatérve a levélre, az irány kijelölését követik a kérdések: „Igaz, hogy vettél fel dalt a Dirty Slippersszel? Ha igen, melyek azok a dalok, ahol hallhatjuk csodálatos dobolásodat? Ő nem jelzett téged az eddig megjelent dalokon. Milyen volt a munka Lázárral? Mi a véleményed a stúdiójáról? Mikor jártál nála? Voltak-e problémák a járvány miatt?”

A vége vörös farok, mert a cikkből kiderül, hogy a zenekar három világsztárproducerrel a virtuális térben dolgozott. A dobszoftverszakértő propagandista pedig nyilván jól tudja, hogy személyes jelenlét nélkül is pompásan feljátszható bármely szólam a világ bármely szegletében.

A 444.hu meg azt tudta jól, hogy a lett muzsikus a levelet megosztja Lobó-Szalóky Lázárral. Netán figyelmeztetésnek szánták az egész hercehurcát: megkaptuk rád a kilövési engedélyt. Ha meg is úsztad, földönfutó leszel minden értelemben – már amennyiben Prof. emer. Dr. habil. Karigeri kaparintja meg az ország kormányrúdját, lévén kormányosnál nem lenne több az egykor volt tudós, Fletó kalózhajóján.

Érdemes szemlélgetni a 444.hu aljas módszerét. Mivel nem voltak biztosak a dolgukban, hogy tudniillik Lobó-Szalóky Lázárt hazugságon kapják, hát álnéven írtak e-mailt a dobosnak, bizony!

Ezt tőlük tudjuk. Amikor ugyanis az énekes-gitáros aprehendált, a felelős szerkesztő ezt írta válaszul: „Nálunk nem dolgozik ilyen nevű ember.”

Ügyes, mi?

Így fest tehát a függetlenobjektív internacionalista propagandamédia receptje: gyárts le egy karaktergyilkos koncepciót, álnéven próbáld ráhúzni az áldozatra. Ha sikerül, ujjong a Soros-kórus világszerte. Ha nem, akkor valami ismeretlen gazember visszaélt a nevünkkel.

A borítóképen Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers zenekar frontembere Fotó: Kurucz Árpád

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.