Kleinheisler születésnapi ajándékot kapott a szurkolóktól

Magyar Nemzet
2019. 04. 09. 13:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar légiósok átlagos hétvégét zártak. Gólt csak hárman szereztek: Holman Dávid a Slovan Bratislava második gólját lőtte a Michalovce elleni mérkőzésen, Észak-Amerikában Nikolics Nemanja volt eredményes, csapata, a Chicago Fire Torontóban ért el 2-2-t, az emírségekbeli al-Ittihad Kalba 3-3-at játszott az al-Fudzsaira vendégeként, egy találattal és két gólpasszal járult hozzá a döntetlenhez. A horvát rangadó, a Hajduk Split–NK Osijek mérkőzés 0-0-ra végződött, a hazai csapatban Gyurcsó Ádám 80 percet töltött a pályán, a vendégeknél viszont Kleinheisler László végig ott volt, és saját klubjának a szurkolói a mérkőzés legjobbjának választották meg tegnap, a 25. születésnapján. Újabb élvonalbeli meccse lett Szoboszlai Dominiknak, aki a 80. percben állt be a Salzburgba, amely 2-0-ra nyert Linzben a LASK ellen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.