A britek 30 percig ellenálltak az amerikaiaknak a jégkorong-vb-n

Forrás: MTI2019. 05. 15. 19:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai válogatott 6-3-ra legyőzte a briteket a szlovákiai jégkorong-világbajnokság csoportkörének szerdai játéknapján.

Az esélyesebb tengerentúliak vezető találatát követően még az első harmadban egyenlítettek az újonc britek, akik a 30. percig tartották az 1-1-es állást. Utána azonban beindult az amerikai csapat: a 48. percre elhúzott 4-1-re és magabiztos győzelmet aratott.

A britek negyedik mérkőzésüket is elveszítették, az amerikaiak a harmadik találkozójukat nyerték meg, a másodikat rendes játékidőben.

A B csoportban Svájc simán kerekedett Norvégia fölé, így négy győzelemmel – valamint 20-2-es gólkülönbséggel – áll, miközben a vesztes együttesnek továbbra sincs pontja.

Eredmények:

A csoport, Kassa:

Egyesült Államok – Nagy-Britannia 6-3 (1-1, 3-1, 2-1)

később:

Németország-Szlovákia 20.15

B csoport, Pozsony:

Svájc-Norvégia 4-1 (1-0, 1-0, 2-1)

később:

Oroszország-Olaszország 20.15

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.