Bemelegített a két nagy ász

Munkatársunktól
2019. 05. 28. 7:38
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A címvédő magabiztos győzelemmel kezdett tegnap a francia nyílt teniszbajnokságon. A második helyen kiemelt, korábbi világelső spanyol játékos Párizsban az első fordulóban a német Yannick Hanfmann felett diadalmaskodott 6:2, 6:1, 6:3-ra. Nadal ezzel 87-2-re javította örökmérlegét a Roland Garroson, amelyet 12. alkalommal nyerhet meg.

S az ágáról kiesett a 15. kiemelt grúz Nikoloz Baszilasvili. Később a világelső, első kiemelt, szerb Novak Djokovics is könnyedén vette az első akadályt, 6:4, 6:2, 6:2-re nyert a lengyel Hubert Hurkacz ellen.

A nőknél búcsúzott a korábbi világelső Caroline Wozniacki, a 13.-ként rangsorolt dán játékos hiába húzta be az első szettet 6:0-val az orosz Veronika Kugyermetova ellen, a második és a harmadik játszmát 6:3-ra ellenfele nyerte.

Az első fordulóban ma játszik az osztrák Priscilla Hon ellen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.