Hosszú Katinka nyomdokába léphetnek

Ch. Gáll András
2019. 06. 26. 14:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2006 óta eddig 438 millió forinttal támogatta a MOL Alapítvány az olajipari óriáscég Tehetségtámogató Program Sport pályázatának nyerteseit. Idén kereken száz tehetséges fiatal sportolót díjazott az alapítvány összesen 32 millió forint értékben, sok esetben ezzel nyújtva azt a szükséges pluszt, ami lehetővé teszi az egyes esetekben az anyagiakban nem dúskáló fiatalok számára a bizony manapság is költséges élsportot.

Kedden a Larus étteremben vették át a díjazottak napjaink egyik legkiválóbb úszója, a háromszoros olimpiai és hétszeres világbajnok Hosszú Katinka kezéből a pályázat elnyeréséről tanúskodó diplomát. A kedvezményezettek között olyan kitűnőségek voltak, mint a kadét világ- és Európa-bajnok, junior Európa-bajnok kardvívó, Pusztai Liza, aki a düsseldorfi felnőtt Európa-bajnokságon csapatban ezüstérmet szerzett, Özbas Sofi ifjúsági olimpiai bajnok cselgáncsozó (jelenleg a minszki Európai Játékokon érdekelt) vagy éppen Zombori Gábor, a Budafóka SE sportolója, az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál győztes hátúszója.

Hosszú Katinka a díjkiosztó előtt tanulságos előadást tartott a közösségi média használatának fontosságáról, egyszersmind veszélyeiről. Elárulta, hogy akkor kezdte el intenzíven a márkaépítést a Facebook, Twitter és az Instagram platformok használatával, amikor 2012-ben befejezte tanulmányait a USC kaliforniai egyetemen. „Azért kezdtem el a közösségi háló használatát, mert maximalizálni akartam az ismertségemet, s ez sikerrel is járt” – mondta a bajnoknő, akinek ma már több mint félmillió követője van.

Természetesen felhívta a figyelmet a meggondolatlan posztolás veszélyeire is, hiszen nem szabad elfelejteni, hogy a hirtelen felindulásból kitett posztok megmaradnak az utókornak, ha azokat valaki elmenti – még akkor is, ha a bejegyzés gazdája azokat kitörli.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.